David Bisbal subasta un dels seus rissos per lluitar contra la desnutrició al Sahel.

El cantant David Bisbal, Amic d' UNICEF Espanya, s' ha unit a la lluita contra la desnutrició infantil al Sahel, on un milió d'infants estan en risc de mort. Per a tal fil s'ha tallat un dels seus rissos, que serà subastat a favor dels programes de supervivència d'UNICEF a la regió. 

Sota el lema '' Dóna l'alarma. Un milio de nens en risc'', UNICEF ha llençat una campanya internacional de sensibilització i captació de fons per contribuïr a millorar la situació al Sahel.

Aquesta iniciativa té gran repercusió a les xarxes socials, on milers de persones estan difonent  #SahelNOW per alertar de la crisi nutricional que afecta a vuit països inclosos en la regió desèrtica del Sahel.

David Bisbal, que col.labora amb UNICEF Espanya des de fa més de see anys, recolza la lluita contra la desnutrició infantil a través d'aquesta subasta, organitzada per Giorgi, un dels seus sponsors. La licitació tindrà lloc entre el  16iel 25 d'abril a la página web de eBay, i es pot participar desde qualsevol país del món.

Accedeix a la subasta

No és la primera vegada que David Bisbal realiza una iniciativa d'aqiest tipus. El 2006 es va tallar el cabell al videoclip de la seva cançoSoldado de papel per visibilizar la situació delsinfants soldat i concienciar del drama que viuen aquests infants.