Crisi de Gaza: fa 23 dies que els infants pateixen atacs

Una altra escola ha estat atacada a Gaza, i més infants han mort en un conflicte en el qual aquesta atrocitat s'ha convertit en quelcom habitual.

Són massa els infants de Gaza que fa 23 dies que viuen entre la por i la desesperació.

Les aixetes d'aigua s'han assecat i les aigües residuals s'han desbordat pels carrers, mentre que els treballadors sanitaris intenten salvar vides amb escassa electricitat i un nombre insuficient de medicaments.

Almenys 245 nens han mort des que va començar el conflicte.

Crisi de Gaza: almenys 245 infants han mort

Durant 23 dies, els infants d'Israel han viscut sota l'amenaça d'atacs indiscriminats dirigits a casa seva i els seus veïnats.

"Quina esperança tenen aquests nens, i les seves societats, si els adults no compleixen amb la seva responsabilitat de protegir-los? Què estan aprenent aquests nens sobre la manera en què han de comportar-se quan siguin adults?", es pregunta l'Anthony Lake, director executiu de UNICEF

Pel bé dels nens, totes les parts en el conflicte han d'entrar en raó, permetre que els treballadors humanitaris ajudin els necessitats i arribar a un acord per posar fi a aquests atacs ara mateix, abans que es perdin més vides innocents, incloent-hi les més innocents de totes, les dels més joves.