Conte interactiu amb Pepe Reina

UNICEF España i el futbolista Pepe Reina han llançat avui el conte interactiu La gota de Cucho, una història interactiva que pretén conscienciar els infants sobre la importància de l'aigua potable i les dificultats que travessen milions de persones per poder obtenir-la.

El conte està narrat pel propi jugador en espanyol i anglès, i inclou gràfics, música, efectes sonors i diverses sorpreses interactives.

La idea ha estat desenvolupada per l'empresa espanyola PlayTales, que ja va aportar els seus canals i tecnologia per a la creació del conte Regala un dia, narrat per Pau Gasol.

Els dos contes es poden descarregar tant en Apple Store, a través de l'aplicació PlayTales per a iPhone i iPad, com a Google Play per a la resta de dispositius mòbils. La gota de Cucho,escrita per Carmen Gil i il·lustrada per Jacobo Muñiz, narra dues històries paral·leles, les deCucho i Kia, que es desenvolupen en realitats

[]

molt diferents. A través de diverses il·lustracions, el conte reflecteix les desigualtats existents entre un i altre personatge, així com la importància de la solidaritat per aconseguir que tots els nens del món tinguin accés a l'aigua potable.

El conte pot descarregar per 0,79 € i els fons obtinguts es destinaran al projecte Gotes per al Níger, el segon país més pobre del planeta segons dades de Nacions Unides.

Els seus indicadors de salut, educació, supervivència infantil i accés a l'aigua potable i sanejament estan entre els pitjors del món. El llançament del conte interactiu coincideix amb la commemoració del Dia d'Àfrica, una data en què UNICEF destaca la importància de posar el focus sobre els problemes d'accés a aigua potable, la pobresa generalitzada, els conflictes, el VIH / SIDA i la violència que afecta milions d'infants a tot el continent, especialment a la zona del Sahel, on en aquests moments més d'un milió de nens estan en risc de morir per desnutrició aguda greu.

Et pots descarregar el conte en els següents hipervincles: Apple: iPhone i iPad Android