Concurs de dibuix 'Peluixos per a l'Educació'

Aquest Nadal, IKEA vol donar als més petits l'oportunitat de col·laborar per a que milions de nens i nenes del món accedeixin a una educació de qualitat. D'aquesta manera, en el context de la campanya solidària Peluixos per a l'Educació, ha posat en marxa a totes les botigues d'Espanya, des del 3 de desembre fins al 5 de gener de 2013, un concurs de dibuix per a que els nens imaginin i dissenyin el seu peluix ideal. El guanyador d'aquest concurs infantil rebrà el seu peluix fet realitat gràcies a l'equip de Disseny i Desenvolupament de Producte d'IKEA Suècia.

Aquest certamen té l'objectiu de promocionar lacreativitat dels més petits amb una finalitat solidària: per cada dibuix rebut, IKEA donarà 1€ a UNICEF i a Save the Children.

Els nens poden presentar els seus dissenys a la seva botiga més propera i a www.IKEA.es/family, on també es poden consultar les bases i més informació sobre el certamen.

A partir de tots els dibuixos rebuts, se seleccionaran, d'entre totes les botigues del nostre país, uns 75 com a prefinalistes, tenint en compte criteris de creativitat i originalitat. Aquests es publicaran a la plataforma del concurs, visible a www.IKEA.es/family, on els clients d'IKEA podran votar el seu preferit. Els 30 dissenys amb més vots seran evaluats per l'equip de Disseny i Desenvolupament de Producte d'IKEA Suècia per a seleccionar el guanyador.

Campanya solidària d'IKEA: 'Peluixos per a l'educació'

Per vuitè any consecutiu, UNICEF, Save the Children i la Fundació IKEA s'han unit per la campanya Peluixos per a l'Educació. Per cada peluix o llibre adquirit fins el proper 5 de gener a les botigues IKEA, l'empresa sueca donarà 1 euro per aprojectes d'educació infantil d'UNICEF i Save the Children.

Les botigues IKEA ofereixen una gamma de més de 70 peluixos per a totes les edats, amb preus que oscil·lenentre els 0,60 i el 18,99 euros. A més, dins d'aquesta campanya i fins al 5 de gener, a totes les botigues IKEA d'Espanya se celebraran activitats dirigides alsnens per tal de que aprenguin jugant a ser solidaris i ajudar a aquells que més ho necessiten.

L'educació contribueix a millorar les condicions de vida i eradicar el cercle de pobresa que pateix la infància al món en desenvolupament. Hi ha 61 milions de nens i nenes en edat d'assistir a l'escola primària que estan en situació de no escolarització