Banco Santander renova la seva aliança amb UNICEF per l'educació infantil

Banco Santander ha renovat el seu compromís amb UNICEF, una aliança en favor de l'educació de la infància.

 
El conveni de col·laboració, de tres anys de durada, estableix el llançament del "Compte infantil Santander Pro UNICEF", un compte d'estalvi especial de caràcter solidari per als menors d'edat.
 
Aquest producte d'estalvi infantil solidariva ser llançat inicialment el 2007 perBanesto i, després de la fusió de les dues entitats, el Santander ha pres el testimoni per seguir treballant en millorar l'educació dels nens i nenes en situació més vulnerable.
 
El "Compte infantil Santander pro UNICEF" destinarà un percentatge dels seus saldos mitjans creditors a dosprogrames d'UNICEF. D'una banda, al programa d'Educació d'UNICEF a Mèxic, enfocat en millorar l'accés a l'educació dels infants indígenes i en situació d'exclusió.
 
D'altra banda, a donar suport al finançament d'Enrédate, el programa d'Educació per al Desenvolupament que UNICEF Comitè Espanyol porta a terme en més de 4.000 escoles i arriba a més de 1,2 milions d'infants.
 
En la signatura del conveni, la presidenta d'UNICEF Comitè Espanyol, Consuelo Crespo, i el director general de Banc Santander, Enrique García, van expressar el seu desig de seguir avançant en el treball conjunt d'ambdues organitzacions perquè "l'educació, element clau per trencar el cercle generacional de la pobresa, pugui arribar als infants més vulnerables".