AXA i UNICEF Comitè Espanyol reforcen la seva aliança en favor de la infància

AXA UNICEF Comitè Espanyol han donat un pas més en la seva aliança en favor de la infància amb la signatura d'un nou acord de col·laboració.

El renovat conveni potència i simplifica la forma en què AXA i els seus clients col·laboraran, a través de lesassegurances de vida, amb el treball d'UNICEFper garantir els drets de la infància a tot el món.

En concret, AXA aportarà 3 euros per cada nova pòlissa de vida en què UNICEF aparegui com abeneficiari, ja sigui únic, com passa en l'assegurança de Vida Solidari pro UNICEF, llançat fa dos anys, o compartit (en el percentatge que sigui) amb cònjuges, fills, familiars, amics, etc., com succeeix en lesassegurances individuals.

Tots els fons que s'aconsegueixin es destinaran a la campanya 100% nens vacunats. La vacunaciócontra malalties com el xarampió, la poliomielitis o el tètanus evita cada any la mort d'entre dos i tres milions d'infants menors de cinc anys en els països en desenvolupament.

El president d'UNICEF Comitè Espanyol, Carmelo Angulo, i el conseller delegat d'AXA Espanya, Jean Paul Rignault, han segellat aquest acord, que reforça el treball conjunt iniciat fa dos anys per les dues entitats.

Per a Angulo, "aquest tipus d'aliances permeten a UNICEF seguir treballant per millorar les videsde milions de nens i nenes vulnerables a tot el món. En aquest cas, per contribuir a que el 100% dels infants, estiguin on estiguin, siguinvacunats contra malalties prevenibles, que en molts països segueixen matant a un nen cada 20 segons".

En paraules de Rignault, "és una de les accions més importants per a nosaltres en la qual unim el nostre negoci com a asseguradora i la nostra vocació de protecció. La tasca que fa el Fons de Nacions Unides per a la Infància és encomiable i per a nosaltresés un orgull poder aportar el nostre granet de sorra sumant a més els nostres clients i distribuïdors en una acció solidària com aquesta".