Aquest Nadal, productes solidaris a les botigues Claire's

Claire's Europa s'ha unit a UNICEF perquè els clients d'aquesta cadena de moda puguin col·laborar amb els programes de supervivència i educació d'UNICEF a favor dels infants més vulnerables.

Dins de la campanya Little things make a Big Difference (Petites coses marquen una gran diferència) iniciada el 2012, Claire's Europa ha posat en marxa una segona acció solidària, que busca aprofitar al màxim l'afluència de clients a les botigues Claire's per Nadal. Com a via de col · laboració, Claire's ha posat a la venda a les seves botigues de tot Europa una gamma de sis articles de bijuteria a favor d'UNICEF.
 
Aquesta gamma de productes solidaris, a la venda des del14 de novembre i durant tot el període nadalenc, consta de polseres i collarets dissenyats especialment per a l'ocasió, i els fons aconseguits es destinaran als programes de supervivència infantil d'UNICEF. A més, els clients de Claire's podran fer també una donació a la caixa com a complement a la compra d'aquests productes.
 
"Estem encantats de treballar amb una organització humanitària com UNICEF i donar suport als infants a tot el món", ha assenyalat Melanie Berry, Director de Màrqueting per Claire's Europa.
 
Uns 19.000 infants moren al dia per causes evitables, com la desnutrició, la malària, la diarrea i la pneumònia. Amb aquesta iniciativa, els clients de Claire's tenen l'oportunitat de contribuir a la tasca d'UNICEF en la prevenció d'aquestes causes, amb mesures com la vacunació, la prevenció de la desnutrició amb sumplements de vitamines, o el tractament amb aliments terapèutics per als infants que més ho necessiten.