Aquest Nadal pots portar un nen a l'escola amb ING Direct i UNICEF

Aquest Nadal ING Direct llança la iniciativa solidària Porta'ls a l'escola, a favor d'UNICEF, per recolzar l'educació dels nens en països com Zàmbia, Índia o Brasil.

Per col·laborar solament has d'entrar en www.llevalosalaescuela.comi descarregar-te l'escola en el teu mòbil amb una petita donació (0,79€). En aquest moment, i col·locant el teu mòbil en la pantalla, un nen sortirà de la web i entrarà en el teu mòbil per anar a escola. (L'aplicació funciona per Android i iPhone) Els beneficis obtinguts per ING DIRECT anirandestinats íntegrament a projectes d'educació d'UNICEF.Entra en www.llevalosalaescuela.comi ajuda'ns a fer realitat el dret a l'educació de tots els nens del món.

ING Direct i UNICEF, una aliança consolidada a favor de l'educació

Des de l'any 2005, ING Direct és un dels aliats Internacionals d'UNICEF més importants. A través del seu programa globalChances for children col·labora amb

projectes a llarg termini d'educació dels nens en situació vulnerable.

Para Carina Szpilka, Directora general d'ING DIRECT Espanya, “ING Chances for Children és un projecte summament important per a nosaltres i al que dediquem molt esforç i il·lusió. Estem convençuts que l'educació és el millor camí perquè els nens puguin construir-se un futur millor, una visió que compartim amb UNICEF i que sense ells seria impossible dur a terme”. Només en 2011, gràcies al suport d'ING, 375.000 nens van poder assistir a l'escola primària a Etiòpia. A Índia es va treballar la qualitat de l'educació en 6.000 escoles; i a Sud-àfrica es va impartir formació sobre protecció contra elVIH/SIDA a 2.000 professors en un projecte que beneficia a més de 200.000 nens. Per la seva banda, ING Direct Espanya col·labora amb el projecte d'escolarització de més de100.000 nens a Zàmbia.