Activitats per celebrar el Dia Mundial de la Infància a l'escola

Els dies propers al 20 de novembre (Dia Mundial de la Infància) poden ser una immillorable oportunitat per aprendre, debatre i celebrar els drets dels tots els nens, nenes i adolescents. Aquí tens algunes idees per aconseguir-ho.

Un grupo de niños y niñas con camisetas azules

 

 

Cada 20 de novembre se celebra a tot el món el Dia de la Infància, com a conmemoració de la data d'entrada en vigor de la Convenció sobre els Drets de l'Infant. Aquest és un moment d'acció mundial per a la infància i impulsada pels mateixos nens, nenes i adolescents, de manera que un aspecte clau de la seva celebració és que les activitats i propostes per a aquest dia estiguin dissenyades, executades o promogudes per ells mateixos, i fomentar així el seu dret a la participació.

 

El Dia Mundial de la Infància posa l'atenció sobre temes importants que afecten les vides dels més joves avui dia i recolza el compromís de nens, nenes i adolescents en la defensa dels seus drets. Una part integral d'aquest dia és oferir-los, a través dels centres educatius, la possibilitat d'aprendre sobre els seus drets i alçar la veu sobre els temes que els importen.

 

AQUEST TRIMESTRE CELEBREM...

Dia Mundial de la Infància
20 de novembre

El mural dels drets

Us proposem que creieu entre tots un mural que serveixi de recordatori diari de com la vostra escola, col·legi o institut defensa els drets de la infància.
 

Participar