Activitats per celebrar el Dia Mundial de la Infància a l'escola

Els dies propers al 20 de novembre (Dia Mundial de la Infància) poden ser una immillorable oportunitat per aprendre, debatre i celebrar els drets dels tots els nens, nenes i adolescents. Aquí tens algunes idees per aconseguir-ho.

Un grupo de niños y niñas con camisetas azules

 

 

Cada 20 de novembre se celebra a tot el món el Dia de la Infància, com a conmemoració de la data d'entrada en vigor de la Convenció sobre els Drets de l'Infant. Aquest és un moment d'acció mundial per a la infància i impulsada pels mateixos nens, nenes i adolescents, de manera que un aspecte clau de la seva celebració és que les activitats i propostes per a aquest dia estiguin dissenyades, executades o promogudes per ells mateixos, i fomentar així el seu dret a la participació.

 

El Dia Mundial de la Infància posa l'atenció sobre temes importants que afecten les vides dels més joves avui dia i recolza el compromís de nens, nenes i adolescents en la defensa dels seus drets. Una part integral d'aquest dia és oferir-los, a través dels centres educatius, la possibilitat d'aprendre sobre els seus drets i alçar la veu sobre els temes que els importen.

 

Primavera de 2024

Posa la teva gota!
Curses de solidaritat

Amb l’arribada de la primavera, milers d’estudiants es mobilitzen a les seves escoles i instituts per donar suport al treball d’UNICEF en aigua, medi ambient i emergències humanitàries. Voleu que la vostra comunitat educativa afegeixi les seves gotes? 

Informa't