L'escola Benviure de Sant Boi participa al repte "Gotes per Níger"

Durant la setmana del 20 al 24 de maig l'escola Benviure va celebrar la seva setmana d'hàbits saludables amb un munt d'activitats de diferents temàtiques per tractar aquest tema.

Sant Boi Gotas para niger

Una d'aquestes activitats, va ser les Olímpiades cooperatives a les pistes d'atletisme on vam realitzar la cursa solidària "Gotes per Níger" on atletes de cicle mitjà i cicle superior van assolir el repte i van poder correr cooperativament la distància marcada.

Ens va encantar personalitzar el nostre dorsal i rebre la pulsera que simbolitza que hem aportat el nostre petit gra de sorra per tal de facilitar la vida a altres infants. Ja tenim ganes de tornar a participar l'any vinent!!.

Les imatges de la jornada, aquí.

Benviure

Post compartido,

Escola Benviure de Sant Boi de Llobregat, Barcelona

Coneix més sobre els drets de la infància en l'àmbit educatiu

Blog

Cada setmana ocorren coses noves en els centres que col·laboren amb UNICEF i aquest és el lloc per compartir les vostres experiències. També trobaràs aquí informació d'última hora sobre novetats relacionades amb el programa educatiu i l'Educació en Drets.

Educació en Drets

Descobreix què és una escola en drets i com pots començar a treballar per convertir el teu centre educatiu en una escola defensora dels drets de la infància.

Biblioteca

Accedeix a guies, manuals, fitxes, activitats, còmics, contes, presentacions per a l'aula i altres materials didàctics per treballar els drets de la infància a l'aula. Disponibles per a descàrrega gratuïta en PDF.

 

Participa al blog

Cada setmana passen coses noves en els centres enredats i aquest és el lloc per compartir les vostres experiències. També trobaràs aquí informació d'última hora sobre novetats relacionades amb l'Educació per al Desenvolupament. Contribueix amb les notícies de les activitats que desenvolupi el teu centre! (Recorda iniciar sessió per poder publicar el teu notícia).

Comparteix