Vacunes per els infants de Síria

Síria, al voltant de 500.000 infants no han estat vacunats contra la pòlio en els últims dos anys a causa de la inseguretat i a les restriccions d'accés. Abans del conflicte, la cobertura d'immunització a Síria era d'aproximadament un 95 per cent.

Mentre es confirmen alguns possibles casos de poliomielitis a l'est de Síria, UNICEF juntament amb l'Organització Mundial de la Salut i altres aliats estan duent a terme una important campanya de vacunació destinada a protegir de la poliomielitis i altres malalties prevenibles els nens afectats pel conflicte.
 
La campanya de vacunació, liderada pel Ministeri de Salut que té com a objectiu vacunar 2,4 milions d'infants contra la pòlio, el xarampió, lesgalteres i la rubèola.
 

EVITAR malaltiES COM LA PòLIO i EL xARAMPIÓ

Hasta final de año se llevarán a cabo múltiples campañas de vacunación contra la poliomielitis y otras enfermedades prevenibles dentro de Siria y en toda la región.
 
El conflicte a Síria ha provocat una gran quantitat de desplaçaments, obligant a milions d'infants a moure's a diferents zones dins del país o cap a països veïns. Com a resultat, els sistemes rutinaris de vacunació s'han interromput o tallat tot i ser molt importants per evitar malalties, de manera que elsnens tenen ara un major risc decontraure malalties com la poliomielitis i el xarampió.
 
UNICEF està distribuint una gran quantitat de subministraments per assegurar que les vacunes arriben a tota la regió, i donar suport així als aliats en tots els sectors perquè puguin conscienciar les comunitats sobre la importància de vacunar els infants.
 
Fins a final d'any es duran a terme múltiples campanyes de vacunació contra la poliomielitis i altres malalties prevenibles dins de Síria i en tota la regió.