UNICEF i Triodos Bank, units pels drets dels infants

UNICEF és una de les 17 organitzacions socials que rebrà una part dels 100.000 euros en donacions de més de 4.000 clients del Compte Triodos. Triodos Bank contribuirà així a fer un pas més en l'objectiu de garantir els drets de la infància a tot el món

"UNICEF España treballa perquè tot nen tingui garantits els seus drets més fonamentals. El treball conjunt amb Triodos Bank ens permet fomentar una inversió socialment responsable, tan important en el moment actual de crisi global. Els primers afectats per la crisi són els nens, els més vulnerables, i gràcies a col·laboracions com aquesta podrem garantir la inversió en infància i el suport als programes de lluita contra la pobresa en més de 155 països ", ha assenyalat la directora executiva d'UNICEF España, Paloma Escudero.

El Compte Triodos és un compte d'estalvi responsable vinculat al principi de transparència del banc i la seva política d'inversió en els sectors social, cultural i mediambiental. A més, ofereix al client la possibilitat de donar tot o part dels seus interessos a una ONG, amb la corresponent deducció fiscal en la declaració de la renda.

"Quan estalviem, elsvalors tambésón importants, nonomés el preu. Moltsdels nostres clients, a més de preocupar-seper l'ús que el banc farà dels seus diners, decideixen renunciara una part dels seus interessos a favor d'organitzacions quepromouen elsDrets Humans,la cooperació al desenvolupament, la conservació de la naturalesa oel comerç just", ha valorat el Director General de Triodos Bank,Esteban Barroso.