UNICEF i Consulting Salud, units per la iniciativa 100% vacunació

UNICEF Comitè Espanyol i l'empresa Consulting Salud han unit els seus esforços per llançar la iniciativa Clíniques a Favor d'UNICEF, a través d'un conveni de col·laboració firmat a l'abril.

En virtut d'aquest acord, les clíniques privades adscritesdonaran un 1% de la quantia dels seus tractaments integrals a la iniciativa d'UNICEF 100% vacunació(2014-2017).

El seu objectiu és arribar a les comunitats més remotes de 8 països (Txad, Nigèria, República Democràtica del Congo, Angola, Afganistan, Pakistan, Iemen i Sudan del Sud) i administrar vacunes a tots aquells nens que ho necessiten.

L'acord entre UNICEF Comitè Espanyol i Consulting Salut s'estendrà durant 3 anys, temps durant el qual s'aniran incorporant noves clíniques. Amb aquest conveni, Consulting Salut preténapropar la tasca ivisió d'UNICEF a les seves clíniques, empleats i clients.

El xarampió, la poliomielitis o la tos ferina sónmalalties mortals que a Espanyatenim gairebé oblidades, però en elspaïsos més pobres del món continuen matant a 1 nen cada 20 segons. Cada any, les vacunessalven les vides d'entre2 i 3 milions d'infants.