Síria: protegir els infants del fred als camps de Za’atari i Àzraq

Mentre Jordània es prepara per a una tempesta d'hivern en els pròxims dies, des d'UNICEF i en aliança amb el Programa Mundial d'Aliments (PMA), hem llançat un programa per proporcionar 14 dinars jordans a cada un dels 41.000 infants sirians refugiats menors de 14 anys en els camps de Za'atari i Àzraq. Això permetrà que les seves famílies puguin adquirir roba d'abric.

Aquest ajut en efectiu de pagament únic per part d'UNICEF, arribarà a nens de gairebé 13.000 famílies vulnerables en els dos camps de refugiats i es podrà utilitzar per comprar, fins al 31 de gener, roba d'hivern, com botes, guants, pantalons, abrics i bufandes, en establiments aliats del PMA en els camps.

Crisi a Síria: els infants s'enfronten condicions climatològiques molt dures 

"És fonamental que assegurem que els nens estan protegits enfront de les dures condicions climatològiques perquè, d'aquesta manera, romanguin sans i actius i puguin seguir assistint a l'escola", explica Robert Jenkins, representant d'UNICEF a Jordània.

El programa d'hivern d'UNICEF a Jordània està arribant a més de 102.000 nens vulnerables en aquesta època de l'any en aliança amb ACNUR, PMA i ONG associades. El programa d'ajuda en efectiu i el suport per fer front la temporada d'hivern ha estat possible a través de la col·laboració dels governs d'Alemanya, Canadà i els Estats Units a través del departament d'Estat de Població, Refugiats i Migració.