"Si invertim en infància, invertim en progrés"

La presidenta d'UNICEF España,  Consuelo Crespo, va realitzar la ponència inaugural de la Jornada de debat sobre el Pacte per la Infància La infància a Catalunya en el marc de la Convenció: temes clau per al Pacte davant uns 200 participants després de les paraules de benvinguda del conseller de Benestar Social de la Generalitat de Catalunya, Josep Lluis Cleries.

La presidenta d'UNICEF España va destacar la importància d'invertir en infància per aconseguir un major desenvolupament de la societat: "Si invertim en infància, invertim en progrés". "Les polítiques d'infància han d'ajudar a la millora de la bretxa dels països i han de fer amb equitat", va afegir.
 
Durant l'acte, organitzat per la Plataforma d'Infància de Catalunya (PINCAT), UNICEF va presentar els resultats de quatre informes encarregats a experts en diferents temàtiques sobre els drets de la infància a Catalunya.
Documents que estan disponibles en www.unicef.es / cat
 
El Pacte per la Infància a Catalunya està en procés de discussió i es preveu la seva signatura per part d'agents polítics, socials i econòmics catalans al voltant del 20 de novembre, coincidint amb el Dia Mundial de la Infància.