Shakira, Gerard Piqué i UNICEF agraeixen als seus seguidors per haver participat en el Baby Shower Global

L'Ambaixadora de Bona Voluntat d'UNICEF, Shakira, i Gerard Piqué volen agrair als centenars de milers de seguidors que van participar en el Baby Shower Global interactiu comprant regals que salven vides i que seran distribuïts per UNICEF entre infants desfavorits arreu del món.

"Estem molt emocionats per la generositat de tots aquells que van visitar el nostre Baby Shower Global", va dir Shakira, qui el gener va donar a llum el seu primer fill, Milan. "Gràcies a vostès més de 80.000 nens i nenes estaran protegits contra la poliomielitis, prop de 200.000 nadons rebran sals rehidratants i 3,8 tones de menjar terapèutic estan sent repartides, entre moltes altres eines que ajuden a salvar vides."

La pòlio és una malaltia molt contagiosa i que pot arribar a ser mortal. La pòlio moltes vegades deixa els infants amb greus seqüeles, les sals rehidratants són una solució molt efectiva per tractar la diarrea que és la segona causa de mortalitat infantil d'infants menors de cinc anys.

Baby shower virtual

Quan Shakira i Gerard van tenir el seu primer fill el mes passat van decidir compartir aquest moment utilitzant una eina digital molt innovadora organitzant un baby shower digital amb UNICEF. El Baby Shower, que es va desenvolupar entre el 16 de gener i el 15 de febrer, va mantenir els seus seguidors involucrats en una campanya que començava a la sala d'estar virtual de Shakira i Gerard. Allà, els convidats podrien conèixer sobre els reptes de la infància al voltant del món i podrien comprar "regals inspiracionales" (Regal Blau), ajudant la infància més vulnerable a començar una vida saludable.

"Aquest Baby Shower virtual ha estat realment molt innovador i ha estat el resultat del món digital en què els seguidors no solament segueixen sinó que es converteixen en una part essencial dels esforços filantròpics de la parella" va dir Sarah Crowe, la portaveu del director Executiu d'UNICEF. "Estem molt agraïts per la generositat de Shakira, Gerard i els seus seguidors."

La multitud de fans que van visitar la pàgina web també van comprar més de 1.000 mosquiteres que protegeixen els infants de la malària. A l'Àfrica, un nen mor cada 60 segons per haver contret aquesta malaltia. Les mosquiteres creen una barrera que protegeix els nounats durant la nit de les picades dels mosquits, reduint la transmissió de la malaltia.

A aquestes generoses donacions se sumen la compra de 150 balances portables que ajuden a detectar malnutrició i malalties en els nadons. Com s'ha demostrat, una de les millors maneres de detectar signes de malnutrició i malaltia és monitoritzar el seu pes. Com més aviat es diagnostiquen aquests símptomes, més oportunitats té un infant de sobreviure.

UNICEF començarà a repartir totes aquestes donacions, que salvaran i canviaran les vides de molts infants en les parts més necessitades i pobres del món.