Rosa María Calaf recolza el treball d'UNICEF en la Banya d'Àfrica

La veterana periodista Rosa María Calaf ha realitzat una crida a favor del treball d'UNICEF en la Banya d'Àfrica, amb la finalitat de poder aconseguir més suport per salvar les vides dels nens que sofreixen els efectes de la sequera, l'augment del preu dels aliments i el conflicte que viu el país des de fa vint anys.

 
La situació és especialment complicada para prop de 600.000 nens, les vides dels quals corren perill imminent. En un missatge difós a través d'internet, l'ex corresponsal de TVE assenyala que la “Banya d'Àfrica s'enfronta a un delsmajors desastres de les últimes dècades, encara que corre el risc de passar desapercebut”.
Calaf recorda que UNICEF treballa a Somàlia, Kenya, Etiòpia i Djibouti a les àrees que salven vides: salut i nutrició, higiene i sanejament, i protecció infantil. Insisteix la veterana periodista en què, donades les dimensions d'aquesta emergència, es necessita més ajuda, a la qual tothom pot contribuir enviant unSMS amb la paraula SOMÀLIA al 28028, o triant altres opcions de recolzament en la webwww.unicef.esRosa María Calaf, que ha estat testimoni directe de les majors catàstrofes de les últimes dècades, coneix de primera mà el treball d'UNICEF, que aconsegueix canvis reals en la vida de milions de nens a través dels programes de desenvolupament i d'acció humanitària en més de 150 països.