Regal Blau: un record solidari per la comunió d'en Martín

Ja fa gairebé un any que en Martín va fer la primera comunió. Volíem que el nostre fill i tots els convidats s'emportessin un record inoblidable d'un dia tan especial. I crec que ho vam aconseguir.

 
Som socis d'UNICEF i sempre que podem, col·laborem en programes d'ajuda a la infància més vulnerable. Pensant en com podrien ser els recordatoris de la comunió d'en Martín, vam buscar si UNICEF oferia aquesta possibilitat, com fa amb les felicitacions de Nadal.
 
Ens vam posar molt contents quan vam saber que també hi ha l'opció de fer un Regal Blau per a les comunions. El Regal Blau és la millor manera de convertir un regal d'aniversari,casament, comunió, etc., en un gest solidari que canvia la vida dels nens que més ho necessiten i en un gran record per a qui el rep.
 
 
Vam parlar amb en Martín per veure què li semblava la idea que els seus amics i familiars rebessin un Regal Blau com arecord de la seva comunió. De seguida va estar-hi d'acord, té una gran sensibilitat per aquests temes.
 
Comprar-los va ser molt fàcil. Vam entrar a laweb i el primer que vam fer va ser escollir el producte que volíem enviar als nens. Per cada targeta de record per als convidats a la comunió d'en Martín, els infants que més ho necessiten rebrien 10 quaderns i 10 llapis per poder seguir estudiant.
 
Després vam triar com volíem que fossin les targetes. Hi hadiferents models o també es poden personalitzar si ho prefereixes. Van arribar a temps i sense problemes, a punt per al gran dia. Als nostres familiars els va encantar la idea i en Martín va poder lliurar elsrecordatoris directament als seus amiguets.
 
L'experiència va ser molt bona. Crec que no hi ha millor ocasió que la comunió per fer aquesta reflexió amb el teu fill o filla. I no només la comunió: elsaniversaris, els casaments i el Nadal també són bons moments per regalar un Regal Blau i canviar la vida dels nens que més ho necessiten.
 
Per això, animo a tots les mares i pares que encara no tingui record per als convidats de la comunió dels seus fills a triar una opció solidària. També als nuvis i núvies que vagin a casar-se aquest estiu. I a tots els qui vulguin fer un regal. Regaleu un Regal Blau!
 
Post de la Laura, la mare d'en Martín