Participa en el sorteig d'una raqueta de la tennista Garbiñe Muguruza i contribueix a millorar l'educació de milers d'infants

Una raqueta firmada per la tennista hispanoveneçolana Garbiñe Muguruza, finalista de l'últim Wimbledon, serà sortejada en les xarxes socials dins el marc d'una acció solidària del BBVA, l'objectiu de la qual és aconseguir fons per a dos projectes d'UNICEF en l'àmbit de l'educació.

 
La raqueta es sortejarà entre els seguidors deFacebook del BBVA que comparteixin elvídeo de promoció de la campanya i els qui facinRT dels missatges de Twitter del BBVA de l'acció#laraquetadeGarbiñe.
 
Un dels projectes busca millorar laqualitat educativa i reduirl'abandonament escolar a diverses zones desfavorides de Veneçuela.
 
A Espanya, els fons de les aportacions serviran per elaborar un informe que mostri l'impacte de la crisi en el sistema educatiu i aporti propostes per complir amb els nous Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que la comunitat internacional fixi per al 2030.
 
El BBVA ja ha fet una aportació inicial de150.000 euros a ambdós projectes. A més de participar en el sorteig, qualsevol persona pot realitzar la seva donació a través del portal BBVA Suma, amb una transferència o a qualsevol oficina del BBVA en el compte ES69 0182 2370 43 0201527560.
 
La tennista va fer entrega recentment de la raqueta al BBVA, l'entitat de la qual ella n'és ambaixadora. "Aquesta raqueta significa molt per a mi i per això vull que serveixi perajudar molts infants a través del projecte solidari que comparteixo amb el BBVA a favor d'UNICEF", va declarar Muguruza.