Moren dues treballadores d'UNICEF en un atemptat a Kabul

Declaració d'UNICEF per la pèrdua de dos membres del seu equip en l'atemptat de Kabul

 
"Fa menys d'un any que UNICEF rendia tribut als companys que han perdut la vida pel bé d'un futur millor per a tots els infants, en un acte commemoratiu a la casa d'UNICEF a Nova York. Avui, amb molta tristesa i indignació, hem d'afegir dos noms més a aquesta llista d'herois.
 
Basra Hassan, especialista en Nutrició, i Nasreen Khan, especialista en Salut, van morir en el tràgic atac a un restaurant a Kabul, la tarda del 17 de gener del 2014. És difícil mesurar la profunditat de la nostra commoció i el dolor en rebre la notícia, i també la magnitud de la nostra indignació per aquesta violència sense sentit.
 
Aquestes companyes eren part de l'equip d'UNICEF a l'Afganistan i de tota la comunitat de personal internacional, alguns dels quals també van morir ahir a Kabul, que està dedicada a millorar les vides dels altres i a construir un món millor i més segur per a tots. Així doncs, la pèrdua de les nostres col·legues no és només personal, és a més una pèrdua per aquesta causa indispensable. Rendim honor al seu sacrifici, i lamentem profundament les seves morts.
 
Mentre assumim l'impacte d'aquesta terrible pèrdua, les famílies de les companyes caigudes ens han demanat respecte a la seva privacitat en aquests moments difícils. UNICEF està unida en el nostre condol i solidaritat amb les famílies i éssers estimats del nostre personal, i també en la nostra determinació de continuar el treball pel qual van donar la vida les nostres companyes".