Milers de persones a tot el món s'uneixen a #SahelNOW

Les xarxes socials d'UNICEF en els seus canals globals, i en els seus 36 comitès nacionals en altres tants països industrialitzats, han alçat la veu aquesta setmana per donar l'alarma davant la crisi nutricional del Sahel i aconseguir els suports necessaris per frenar la situació.

Un milió de nens està en risc a causa de la desnutrició i en total 15 milions de persones estan afectades per les conseqüències d'una nova llarga sequera, el preu de l'aliments i la inseguretat en algunes zones.

A través d'# SahelNOW, UNICEF vol donar la veu d'alarma davant una crisi de la qual l'organització adverteix des de desembre passat. Malgrat la intensificació del treball des de llavors,s'acosta la pitjor temporada de l'any i les necessitats no deixen d'augmentar. És urgent actuar per frenar l'avanç d'un desastre humanitari.Milers de persones a tot el món s'han unit a# SahelNOW, difós en 119 països o regions, des del seu llançament el dimarts pasado.Embajadores d'UNICEF comLeo Messi, Pau Gasol, Shakira, Fernando Alonso, Mia Farrow o Selena Gómez ja s'han sumat a aquesta campanya de difusió a través de les seves xarxes socials. També ho han fet nombrosos Amics d'UNICEF a Espanya comDavid Villa, José Manuel Calderón, Julián López, Virginia Ruano, Pepe Reina i 45 federacions esportives. Els periodistes Ana Pastor, Jesús Maraña, Cristina Saavedra, María Escario i Melchor Miralles han difós missatges sobre el Sahel en els seus comptes de twitter. Fa dues setmanes un equip Informe Semanal de TVEamb Ana Medina, el reporter de la SER Nicolás Castellanoi la periodista Silvia Blanco de El País van viatjar al Txad per conèixer la situació, i ja van donar l'alarma en els seus reportatges i articles, que encara es poden veure a: Qualsevol persona pot donar suport # SahelNOW a través d'aquesta web, de les xarxes socials d'UNICEF Espanya.

http://www.facebook.com/unicef.es

https://twitter.com/#!/unicef_es

http://www.youtube.com/unicefESP