Les pimes catalanes i espanyoles multipliquen per la infància

Tot i la difícil situació econòmica a Espanya, el número de petites i mitjanes empreses (pimes) i associacions professionals espanyoles que s'han sumat a la iniciativa d'UNICEF Espanya Multiplica per la Infància segueix creixent. Actualment, prop de 70 entitats formen part de la iniciativa. 

El suport i la solidaritat de les pimes reflecteix el seu compromís amb la defensa dels drets dels infants i amb la millora de la situació de la infància més vulnerable a tot el món.
 
Gràcies a la col·laboració de les pimes, mitjançant aquesta iniciativa, s'ha contribuït a assolir importants èxits el 2011, com vacunar més de 170 milions d'infants contra el xarampió i tractar a 150.000 nens i nenes amb desnutrició aguda greu amb aliments terapèutics a Haití i Pakistan .
 
El 63% dels fons aconseguits amb Multiplica per la Infància van contribuir al finançament d'Escoles per Àfrica i el 37% es van destinar a Recursos Regulars.
 
Escoles per Àfrica és una aliança d'UNICEF, la Fundació Nelson Mandela i la Societat d'Hamburg que persegueix l'escolarització de vuit milions de nens i nenes en diversos països africans per a 2013.
 
L'educació contribueix a millorar les condicions de vida i eradicar el cercle de pobresa que pateix la infància al món en desenvolupament. 67 milions de nens i nenes no poden anar a l'escola primària, dels quals gairebé la meitat viuen a l'Àfrica subsahariana.
 
Els recursos Regulars no tenen una destinació geogràfic o una temàtica fixada, i UNICEF els pot utilitzar, sense restriccions, en aquells llocs o programes que els infants necessiten més en cada moment.
 
UNICEF treballa en més de 150 països pel desenvolupament de les comunitats més pobres i remotes en àrees clau:supervivència infantil, educació universal de qualitat, protecció infantil i promoció de polítiques i aliances.