Iniesta i Ter Stegen, del FC Barcelona, xerren amb infants sobre com l'esport influeix en les seves vides

Un grup d'infants ha pogut complir el seu somni i conèixer dos grans jugadors del FC Barcelona, Andrés Iniesta i Marc-André Ter Stegen. En un esdeveniment a Los Angeles, Califòrnia, el grup ha pogut parlar amb ells sobre el poder de l'esport a la vida dels nens i nenes de tot el món.

 

Des d'UNICEF, i al costat del FC Barcelona, ​​hem volgut organitzar aquesta activitat tan especial per destacar la importància de l'esport i el joc en el creixement i el desenvolupament dels infants.Una de les nenes va preguntar a Iniesta pel significat dellogo d'UNICEF a la samarreta. "És un honor pels valors que transmet UNICEF, per la importància que els infants més desfavorits tinguin l'oportunitat de tenir accés a l'educació. Tant de bo els jugadors estiguem al nivell d'UNICEF. Els infants són el més bonic que tenim", va respondre el migcampista.Per la seva banda, el porter Ter Stegen va insistir en la importància d'estudiar i treballar dur per assolir els propòsits. "He tingut molts entrenadors i cada un d'ells m'ha aconsellat com aconseguir els meus objectius. Però no n'hi ha prou només amb els entrenadors, o el futbol.L'escola ha estat realment important per a mi", va dir.El moment entranyable de l'esdeveniment el va protagonitzar un nen que va preguntar als jugadors: "Com podria arribar ser com vosaltres quan sigui gran?".Amber Hill, responsable de l'oficina regional d'UNICEF a Califòrnia, va afirmar: "Tots els infants tenen dret a aprendre. La visió darrere d'aquesta col·laboració FCB-UNICEF és un món inspirat pel poder de l'educació de qualitat, on l'esport i el joc són aspectes essencials de l'educació de tots els nens i nenes.""En l'actualitat els projectes conjunts que realitzem amb UNICEF se centren en el foment de l'educació a través de l'esport al Brasil, Ghana, la Xina i Sud-àfrica, arribant a més de300.000 beneficiaris", ha indicat el director de relacions internacionals esportives del FC Barcelona, Albert Soler.

Des del 2006 estem units al FC Barcelona per integrar l'esport i el joc en l'educació i així impulsar eldesenvolupament de milions de nens i nenes.La nostra aliança manté el compromís de garantir que cada infant rep una educació de qualitat i gaudeix de l'oportunitat de participar en l'esport i el joc