ING DIRECT i UNICEF Espanya

ING DIRECT i UNICEF Espanya renoven l'acord per l'infància.

ING DIRECT i UNICEF Espanya han renovat la seva aliança per l'infància. ING DIRECT continuarà recolzant els programes educatius d'UNICEF a través de les campanyes de recaptació de fons i accions de sensibilització i movilització social.

Aquesta aliança forma part del programa Chances for Children, que el Grup ING desenvolupa a tot el món. Des del seu llançament al 2005, aquesta iniciativa ha aconseguit l'escolarització de més de 690.000 infants en situació de risc i explotació laboral a tot el món. El nou objectiu comú és aconseguirun milió d'infants amb una millor educació al 2015. Segons Carina Szpilka, directora general d'ING DIRECT Espanya, "A ING DIRECT estem compromesos amb l'educació, tant a Espanya com en països en vies de desenvolupament, ja que creiem que a través d'ella els nens poden aconseguir un futur millor per a si mateixos i impulsar el desenvolupament de les seves comunitats ". En paraules de Paloma Escudero, directora executiva d'UNICEF a Espanya "ING Direct és un aliat estratègic d'UNICEF que ha aconseguit que el nostre missatge arribi a milions de persones. Gràcies a les seves campanyes innovadores i originals, i amb el compromís i el treball dels seus empleats, que es bolquen cada any a les accions que la companyia posa en marxa, i la generositat dels seus clients, al llarg d'aquests anys d'aliança hem pogut donar suport a programes d'Educació que han arribat a milers de nens ".

ActE de celebració

Per commemorar l'acord s'ha realitzat un MarketPlace a lesoficines principals d'ING Direct, on diversos membres d'UNICEF Espanya hanexplicat als empleats d' ING Direct el treball de l'organització.Els espaisestaven dedicatsa la Històriai evolució d'UNICEF Espanya, Esport, Cooperació i Emergències,Sensibilització, la botiga UNICEF iCaptació de socis.