H&M s'uneix a UNICEF pels infants més vulnerables de Bangla Desh

La cadena de botigues de roba H&M va a llançar una col · lecció infantil de disfresses per Halloween amb la qual s'aconseguiran fons per als programes d'UNICEF de promoció de l'educació dels infants més vulnerables a Bangla Desh.

Aquesta col · lecció de disfresses forma part de la col · lecció especial de moda infantil All for Children, una iniciativa global d'H&M i UNICEF que es va iniciar el 2009. El 25% de les vendes de les peces de la col · lecció es destinen al treball d'UNICEF en educació i protecció en comunitats deBangla Desh i l'Índia.
 
L'educació contribueix a millorar les condicions de vida ieradicar el cercle de pobresa que pateix la infància al món en desenvolupament. Al món hi ha uns 57 milions de nens sense escolaritzar; gairebé 2 de cada 10 viu a l'Àsia meridional i occidental.
 

a MADRID i BARCELONA DES DEL 10 D'OCTUBRE

Aquest any, la col · lecció All for Children recrea el món de fantasia d'un ball de disfresses del segle XVIII i estarà disponible a partir del10 d'octubre a les botigues de Gran Via 32 (Madrid) i Passeig de Gràcia 9 (Barcelona).
 
La col · lecció inclou peces com els vestits de Maria Antonieta i un vestit de sireneta, així com vestits de pirata i una capa de ratpenat. Les disfresses es completen amb divertits accessoris.