H&M s'uneix a UNICEF pels infants més vulnerables de Bangla Desh

La cadena de botigues de roba H&M ha llançat una col · lecció especial de moda infantil anomenada All for Children, com a part de la seva aliança amb UNICEF a la iniciativa global del mateix nom. L'objectiu d'aquesta iniciativa és aconseguir fons per als programes d'UNICEF en educació i protecció a l'Índia i Bangla Desh.

La iniciativa All for Children es va posar en marxa el 2009. Actualment, beneficia més de dos milions d'infants i adults al seu càrrec a través de dos projectes a l'Índia i Bangla Desh.

H&M finança dos projectes amb prop de 12,5 milions de dòlars (9,5 milions d'euros), procedents del25% del preu de venda de la col · lecció anualAll for Children i de donacions addicionals.

Aquest any, H&M donarà un 25% de la venda de la col · lecció a la tasca d'UNICEF a Bangla Desh, concretament per fomentar l'educació i millorar la salut dels infants dels barris més marginals de la capital, Dacca.

Es prestarà especial atenció a uns 40.000 infants que s'inscriuran en grups d'aprenentatge a través de diverses activitats lúdiques, en iniciatives educatives i que rebran suport per accedir a l'educació superior.

 

a ESPAnyA

La col · lecció All for Children està disponible des del 18 d'octubre a uns 300 establiments d'H&M a tot el món.
 
A Espanya es pot trobar a les botigues H&M de Portal de l'Àngel 9, Passeig de Gràcia 9 i Diagonal 579, a Barcelona; de Gran Vía 32, Velázquez 36 i Centro Oeste de Majadahonda, a Madrid; del centre comercial La Cañada, a Marbella (Màlaga); i de la Plaza Federico Moyúa 4, a Bilbao.
 
Per celebrar el llançament, el dissabte 20 d'octubre al matí, els més petits podran gaudir d'un taller i espectacle de màgia a la botiga del Portal de l'Àngel 9, a Barcelona, i al Centro Oeste de Majadahonda (Avenida de las Moreras 2), a Madrid.
 
La col · lecció està composta per peces divertides i originals per a nens i nenes: barrets de mag, capes i varetes màgiques, una disfressa de conill i gorres en forma d'ós polar, conill i flamenc. La col · lecció es completa amb una tenda de campanya per jugar, adhesius per a la paret, un llum i un llibre.