Grup Godó, amb UNICEF en la campanya "Complir dies"

El Grup Godó, mitjançant dos dels seus mitjans Rac1 i 8TV, s'han unit a UNICEF i a la campanya a favor de la supervivència infantil Complir dies. La campanya, capitanejada per tres dels seus periodistes principals: Jordi Basté, Josep Cuní i Alfons Arús es va iniciar el passat 3 de desembre amb una entrevista amb la Directora Executiva d'UNICEF España Paloma Escudero, i s'allargarà fins a finals de mes.

La campanya compta amb la col·laboració especial de la Fundació Abertis, que des del primer moment ha donat el seu suport a la campanya "Cumplir dies".

Grup Godóes converteix, d'aquesta manera, en unmagnífic altaveuper sensibilitzar la societat catalana de la situació de desnutrició que viuenmilions de nens i nenes al món. A més, diversos dels periodistes del grup s'han compromès amb la campanya, personalitzat elsanuncis radiofònics i televisius de la campanya, animantla ciutadania a enviar un SMS al 28028 amb la paraula DIA.La desnutrició crònica afecta uns 180 milions de nens i nenes menors de cinc anys a tot el món. Si la desnutricióes produeix enles primeresetapes pot provocar un retard en el creixement de l'infant, iel dany físici cognitiu quecausa és irreversible.Per la seva banda, la desnutrició aguda greu afecta a 20 milionsde d'infants a tot el món,el que els col·loca en risc de mort si noreben un tractament immediat. El tractament complet d'un infant amb desnutrició dura entre 4 i 6 setmanes i consisteix en subministrar llet o aliment terapèutic unes tresvegades al diaperquè l'organisme es vagi recuperant.Amb cada SMS rebut,UNICEF pottractar un nen que pateix desnutrició agudadurant un dia. 

Programació dedicada a la campanya complir dies

Personatges públicscom l'actriucatalana ClaraSegura iel periodista ihumorista BertoRomero tambés'han sumat a la campanya Complir dies de GrupGodó iparticiparan en diverses entrevistes i reportatges delgrup.Els programesradiofònics El Món a Rac 1, la Nit a Rac 1,Via lliure iels programestelevisius Arucitys, 8 aldia iEquip dereporters realitzaran cada diauna programació especial durant aquestes setmanesper sumar-se ala campanya d'UNICEF.Perquè cadadia compta!

Més informació al web de Cumpledías.