Els productes i postals d'UNICEF, a les papereries Carlin

Les més de 500 papereries Carlin a tot Espanya oferiran durant el mes de desembre les postals i els productes solidaris d'UNICEF, gràcies a un acord de col · laboració entre l'empresa i UNICEF Espanya.

Amb els beneficis obtinguts gràcies a la seva venda, UNICEF finança projectes de desenvolupament en més de 150 països que fan possible que els infants puguin gaudir dels seus drets: la supervivència, l'educació, la protecció davant els abusos i el VIH / sida, etc.

Per exemple, amb 80 euros, 187 infants poden ser vacunats contra el xarampió; i amb 150 euros, 125 nens poden rebre tractament contra la desnutrició aguda greu durant un dia.

Els productes d'UNICEF són originals, multiculturals, eduquen i a més, diverteixen. I en aquesta època de l'any, UNICEF ofereix la possibilitat de felicitar familiars i amics amb la tradicional postal nadalenca, d'originals dissenys i elegants acabats

Carlin és un dels establiments de material d'oficina i escriptura més grans d'Espanya. Es tracta de la primera vegada que aquesta empresa comercialitza productes d'UNICEF a les seves botigues.