El Corte Inglés dóna a UNICEF el benefici de la iniciativa ‘Juguetes estrella’

El Corte Inglés ha donat 60.000 euros a UNICEF, perquè l'organització els destini a aquells llocs o programes on siguin més necessaris.

Aquesta quantitat prové dels beneficis obtinguts gràcies a la campanya Juguetes estrella, que sota el lema Juegas tú, juegan ellos va tenir lloc elNadal passat en tots els centres del grup de distribució.

El director de Campanyes d'UNICEF Espanya, Andrés Conde, ha assenyalat que aquest tipus d'iniciatives serveixen "per donar suport als projectes d'UNICEF en més de 150 països i per sensibilitzar l'opinió pública sobre els drets de la infància".

Per la seva banda, Ester Uriol, del Departament de Comunicació i Relacions Externes d'El Corte Inglés, va recordar "la sensibilitat i suport a la infància que el Grup ha mantingut sempre", així com el seu "compromís de vinculació i proximitat amb la societat, especialment en els moments difícils ".

En marxa la nova campanya ‘Juguetes solidarios’

Com a continuació d'aquest projecte, el Grupo El Corte Inglés inicia el 22 d'octubre una nova campanya de Nadal sota el nom Juguetes solidarios i el lema Con tu apoyo se harán realidad sus sueños, que com l'any passat inclourà un gran nombre de joguines de primeres marques i llicències que estaran rebaixats. Aquestes joguines es destacaran en el catàleg de joguines de Nadal i també en els centres i botigues d'El Corte Inglés. A més d'aquesta donació, El Corte Inglés col · labora amb UNICEF Espanya a través d'una sèrie de joguines que comercialitza durant tot l'any, entre les quals es poden trobar joguines educatives, llibres, puzles, etc.