Edició especial de 'Atrapa un millón' per la desnutrició infantil

El programa d'Antena 3 Atrapa un millón, presentat per Carlos Sobera, tindrà aquesta nit un valor molt especial ja que està dedicat a UNICEF i la campanya Dona un dia, que el seu objectiu és combatre la desnutrició infantil. 

Els cantants Rosana i Huecco seran, en aquesta ocasió, els encarregats de “apostar” i aconseguir un bon resultat per a la infància. Els fons aconseguits aniran destinats als programes de supervivència infantil i la lluita contra la desnutrició.

Cada dIa donaT contribuEIX

Gairebé 200 milions de nens sofreixen desnutrició crònica al món en desenvolupament. En els dos primers anys de vida la desnutrició pot produir danys físics i mentals irreversibles. No obstant això, es pot prevenir amb mesures senzilles i de baix cost aplicades en els 1.000 primers dies d'un nen. Cada dia donat en aquesta campanya contribueix a un d'aquests mil dies. Milers de persones i els Ambaixadors d'UNICEF Espanya Ana Duato, Pau Gasol i Imanol Arias s'han bolcat en aquesta campanya que es va engegar a la fi de novembre, amb l'objectiu de conscienciar a la societat espanyola sobre les terribles conseqüències de la desnutrició infantil i aconseguir fons per a programes de supervivència infantil. Amics i col·laboradors d'UNICEF com Pocoyó, José Manuel Calderón, David Bisbal o Fernando Romay, 50 mitjans de comunicació, més de 80 empreses, mil sales de cinema i més de 20 entitats esportivestambé s'han unit a UNICEF en aquesta campanya que ja ha aconseguit més de 620.000 dies donats.