Dia Mundial contra la Pòlio: Ara NO podem parar… de vacunar

Una simple gota pot representar la frontera entre la vida i la mort d'un infant, o entre una vida lliure de malalties fàcilment evitables i una d'altra marcada per una discapacitat

L'exemple el trobem en l'Ashisha, una nena pakistanesa de 4 anys que gràcies a 1 gota no patirà una paràlisi permanent a causa de la poliomielitis
 
Aquesta gota que garanteix a l'Ashisha una vida més saludable és només una de les milers de milions de gotes que, en forma de vacunes contra la pòlio, UNICEF i els seus aliats han subministrat en els últims 26 anys. 
 
Perquè, gràcies a aquestes gotes, la pòlio és avui una malaltia pràcticament eradicada: de 350.000 casos el 1988 a uns 416 el 2013, fet que significa un descens de més d'un 99%. Aquestes vacunes han evitat que més d'11 milions de nens morin o tinguin una discapacitat.
 

ARA NO PODEM PARAR: LA TEVA AJUDA SALVA VIDES

Per això ara no podem parar de posar vacunes contra la poliomielitis. No ens aturarem fins a arribar a l'últim nen, fins a aconseguir que no hi hagi cap cas. Amb la teva ajuda podem aconseguir-ho. 

Vacunar un nen és una de les mesures més efectives per reduir la mortalitat infantil. Les campanyes d'immunització eviten entre 2 i 3 milions de morts cada any per diftèria, tètanus, tos ferina i xarampió.