Crisi a Gaza: declaració d'UNICEF davant les últimes morts d'infants

"La mort d'un nen israelià de quarte anys després d'un atac amb coets el divendres (22 d'agost) i la mort de dos nens palestins en un atac aeri el dissabte (23 d'agost) al matí a Gaza, se sumen als altres 478  nens palestins assassinats en atacs a Gaza en l'últim mes.

La mort d'infants de totes les parts implicades constitueix una prova més del terrible impacte del conflicte en nens i famílies de les parts enfrontades. 

 
Els nens s'estan emportant la pitjor part d'un conflicte que no han provocat. L'enfrontament està infligint un patiment terrible en els infants i té un impacte devastador en les infrastructures de les quals en depenen per la seva salut, educació, protecció i benestar. 
 
UNICEF fa una crida, una vegada més, atotes les parts implicades en el conflicte, perquèprotegeixin els civils, especialment elsinfants, segons estableix el dret internacional: i per tornar a comprometre un alto al foc de forma que no es perdin més vides i l'ajuda humanitàriapugui estendre el seu treball essencial aGaza"
 
Què fa UNICEF a Gaza?  Vídeo (anglès) de la cap de l'oficina d'UNICEF a l'Estat de Palestina, Pernille Ironside.