Carrera Divina Pastora a favor d'UNICEF

Carrera Divina Pastora a favor d'UNICEF

La Real Federació Espanyola d'Atletisme, amb el patrocini de Divina Pastora, i la col·laboració dels Ajuntaments de Palma de Mallorca, Sevilla, Oviedo, Madrid i de la federació Illes Balears a Palma, l'Institut Municipal d'Esports de l'Ajuntament de Sevilla i el Club A.D Marató en Marató, organitza l'I Circuit Divina Pastora, a favor d'UNICEF.

L'I Circuit Divina Pastora consisteix en la realització de carreres populars de 10 quilòmetres amb circuits homologats, que recorreran llocs emblemàtics de les quatre ciutats assenyalades: Palma de Mallorca, Sevilla, Oviedo i Madrid.

De forma paral·lela, a cada ciutat se celebrarà una carrera solidària infantil, amb proves per a tots les categories; *chupetines, benjamins, alevins-infantils i cadets-juvenils. La inscripció a aquesta segona, que és gratuïta, permet realitzar una aportació solidària per part dels participants.

Participant en el Circuit Divina Pastora estàs col·laborant amb la iniciativa Escoles per a Àfrica d'UNICEF que busca promoure el dret a l'educació a Àfrica.

Tots els participants de la carrera de 10 quilòmetres aporten part de la seva inscripció a aquest projecte.
 

Més informació sobre el Circuit Divina Pastora

 


 

OVIEDO | 16 D'OCTUBRE
Hora: 10:30 hores
Sortida: Calle Uría
Meta: Calle Uría

MADRID | 30 D'OCTUBRE
Hora: 9:00 hores
Sortida: Retiro
Meta: Retiro