Ara NO podem parar surt al carrer

Una marquesina interactiva a Madrid desperta la curiositat dels vianants davant els ulls tancats d'en Iridé, el protagonista de la nostra campanya contra la mortalitat infantil Ara NO podem parar

Amb una càmera oculta captem les reaccions de les persones que enviant un SMS veien com la seva ajuda pot ajudar a salvar vides
 
Creus que la gent es parava a mirar la marquesina? Penses que molts vianants enviaven un SMS? I què passava quan ho feien? No et perdis el vídeo per conèixer les reaccions!
 

Ara NO podem parar sURT AL CARRER: COM ES VA FER

Es fa de dia a la gran ciutat. Una marea de gent es mou d'un costat a un altre i cadascú segueix el seu camí.

Hi ha un testimoni immòbil en tot el que passa al voltant, és la imatge de grans dimensions d'en Iridé, un nen de Burundi que manté els ulls tancats tot i el creixent enrenou.

Sobre la imatge un missatge diu "Envia UNICEF al 28028* i ajuda'ns a seguir salvant vides" i hi ha dos botons, amb les opcions d'enviar o cancel·lar.

Aquesta és la història d'una alba a Madrid en la qual una marquesina interactiva de la nostra campanya Ara no podem parar, recordava que 17.000 nens menors de cinc anys moren cada dia per causes que podem evitar i que tots podem ajudar a seguir retallant aquesta dada esgarrifosa.

En Iridé és el protagonista de l'espot de la campanya i representa a tots els infants que podrien sobreviure si tinguessin accés a tot el que necessiten per garantir el seu dret a la supervivència.

Quan vam conèixer en Iridé l'any passat tenia pneumònia però va poder recuperar-se gràcies al fet que la seva mare el va portar a temps a un centre on va rebre el tractament que necessitava. No tots els nens tenen la mateixa sort en un món en el qual la pneumònia, la diarrea i la malària segueixen sent les principals causes de mortalitat infantil.

Ara NO podem parar: LA TEVA AJUDA SALVA VIDES

Els vianants que es van aturar davant la marquesina van ser conscients del que l'ajuda de cada persona suposa quan, en seleccionar 'enviar', els intensos ulls de l'Iridé s'obrien, simbolitzant com de senzill és salvar una vida. Però fan falta molts recursos per no parar de salvar vides. Amb Ara no podem parar busquem seguir sumant recursos per a la lluita contra la mortalitat infantil, a través de senzills gestos com l'enviament d'un SMS* amb la paraula UNICEF al 28028.

Aquesta acció ha estat possible gràcies a la col·laboració de Ymedia i JC Decaux.

QUÈ POTS FER TU PER ATURAR LA MORTALITAT INFANTIL?

Per contribuir al treball d'UNICEF contra la mortalitat infantil pots:

  • Fer una donació en línia.
  • Enviar un SMS amb la paraula UNICEF al 28028*: 1,20 euros íntegres per a UNICEF. Amb aquesta quantitat es pot vacunar un infant contra diverses malalties mortals, o costejar el tractament contra la desnutrició per a un nen durant un dia.
  • Fer un donatiu per telèfono al 902 31 41 31.
  • Sumar-te a la nostra comunitat d'optimistes i convèncer els teus amics i coneguts que estem més a prop que mai d'acabar amb la mortalitat infantil. Pots  descarregar-te el nostre kit de supervivència i ajudar-nos a difondre el missatge a les xarxes socials. 

*IMPORT DEL SERVEI DE SMS 1,20€ ÍNTEGRE PER A UNICEF. Vàlid per Movistar, Vodafone, Orange, Yoigo i Euskaltel. Número sense finalitats comercials. Operat per UNICEF. N.atn.clt: 902228028, [email protected]. Informació legal i protecció de dades: www.unicef.es