AntiVIHrus: Uneix-te contra el VIH / SIDA!

Les empreses Norton, Tiempo BBDO i Psycle han posat en marxa la iniciativa solidàriar AntiVIHrus, a favor d'UNICEF Espanya, amb el doble objectiu de sensibilitzar sobre la problemàtica dels infants afectats pel VIH / SIDA i de captar fons per als programes d'UNICEF en la lluita contra el VIH / SIDA.

El VIH / SIDA ha repercutit notablement en la vida dels infants, que tot i ser el grup de població més vulnerable ha estat també el més oblidat. Es calcula que viuen amb el VIH / SIDA 3,4 milions d'infants menors de 15 anys, més del 90% d'ells a l'Àfrica subsahariana, i més de 17 milions han perdut un o ambdós progenitors a causa d'aquesta pandèmia.

El treball d'UNICEF en la lluita contra el VIH / sida se centra en la prevenció de la transmissió del VIH de mares a fills, l'atenció pediàtrica, laprotecció als orfes i infants afectats, i lapromoció d'hàbits preventius entre els joves.

Des de la pàgina web www.antivihrus.org, l'usuari pot descarregar una versió de dos mesos del programa antivirus Norton 360 a canvi d'una donació de1,20 euros. Tots els fons aconseguits amb aquesta iniciativa es destinaran al treball d'UNICEF a la protecció dels infants davant el VIH / SIDA a tot el món.
 
A www.antivihrus.orgs'ha creat també un centre d'informació on l'usuari podrà accedir a tota la informació sobre l'impacte del VIH / SIDA en la infància, vídeos sobre la campanya i un mapa que permetrà seguir el nombre de descàrregues totals al món. Des de la mateixa web, els usuaris podran compartir informació sobre AntiVIHrus amb tots els seus contactes, recomanar la descàrrega als seus amics i difondre de manera activa informació sobre aquesta malaltia que, en moltes ocasions, passa desapercebuda per a la opinió pública.
 

CoM DESCARreGAR l'ANTIVIHRUS

  1. Accedeix a www.antivihrus.org
  2. Prem el botó “Descargar por 1,20€” i descarrega't una versió de 2 mesos de Norton 360 per instalar al tu PC.
  3. Difon el missatge a través de les teves xarxes socials.

‘UNItS PeR LA INFàNCIA. UNItS CONTRA La SIDA’

El 2005, UNICEF va engegar la campanya global Units per la Infància. Units contra la SIDA, que es porta a terme en més de 150 països i territoris en desenvolupament. Aquesta campanya se centra en quatre esferes principals, denominades les "Quatre P":
  • Prevenir la transmissió del VIH / SIDA de mare a fill.
  • Proporcionar un tractament pediàtric als infants.
  • Prevenir la infección entre adolescents i joves.
  • Protegir i donar suport als infants afectats pel VIH/SIDA.
A més, es duen a terme altres accions com el suport als infants afectats pel VIH/SIDA en situacions d'emergència.