Andalusia té un repte: combatre la desnutrició infantil a Etiòpia

UNICEF Comitè Andalusia ha llançat una campanya en la qual vol implicar a tota la societat andalusa per a combatre la desnutrició infantil a Etiòpia.

La desnutrició està directament relacionada amb la mortalitat infantil, de fet un terç de les morts de menors de cinc anys té a veure amb ella. A Etiòpia la desnutrició crònica afecta al 51% dels nens i nenes. A més, en el context d'emergència que travessa el país en aquests moments, el nombre de nens i nenes amb desnutrició aguda, que necessita tractament urgent supera la xifra d'1.200.000.

UNICEF treballa a Etiòpia per a combatre la desnutrició i també actua en l'emergència subministrantaliment terapèutic, medicines, bovines, cures mèdiques o accés a l'aigua potable, que són mesures primordials per a garantir la supervivència d'aquests xiquets, sobretot els 313.000 xiquets que pateixen desnutrició aguda severa en el país. Per a aconseguir el repte i salvar la vida d'aquests xiquets és necessària la implicació i solidaritat de tota la societat. Per això, l'objectiu d'aquesta campanya és que els andalusos s'uneixinal repte d'UNICEF enviant un SMS amb la paraula UNICEF al 28028 i aconsegueixin sumar, a manera de cadena solidària, a una altra persona del seu entorn. L'import de cada missatge, 1,20 euros, permet a UNICEF proporcionar tres sobres d'aliment terapèutic per a un nen/nena durant un dia.

REPTE UNICEF

Podéis informaros sobre la campaña en la web de RETO UNICEF. Amigos de UNICEF como los presentadores de Canal Sur, Eva González y Juan y Medio, el humorista Manú Sánchez, clubs deportivos de primera y segunda división, la Federación Andaluza de Fútbol y muchos otros, ya  forman parte de este reto.
Desde la web y las redes sociales Facebook  y Twitter@RetoUnicef os informaremos puntualmente de todo lo que suceda, nuevas iniciativas, actos, eventos, noticias y vídeos…

Podeu informar-vos sobre la campanya en la web de REPTE UNICEF. Amics d'UNICEF com els presentadors de Canal Sud, Eva González i Juan i Mitjà, l'humorista *Manú Sánchez, clubs esportius de primera i segona divisió, la Federació Andalusa de Futbol i molts uns altres, ja formen part d'aquest repte.
Des de la web i les xarxes socials Facebook i Twitter @RetoUnicef us informarem puntualment de tot el que succeeixi, noves iniciatives, actes, esdeveniments, notícies i vídeos…