2014: un any d'èxits gràcies a tu

Van ser un símbol de l'esperança aquest últim hivern. En Riad, el Khaled i l'Ahmed van néixer en un campament de refugiats sirians del Líban enmig d'una terrible onada de fred, amb temperatures sota zero i abundants nevades.

La mare dels trigèmins no va aconseguir sobreviure al part i els petits van quedar al càrrec del seu pare, en Saleh. Van ser donats d'alta i van tornar al mateix campament just quan la tempesta hivernal "Zina" estava en el seu moment més àlgid.

 
Però no ho van fer sols. Des d'UNICEF, juntament amb la nostra ONG aliadaBeyong Association, els vam donarllet, llençols, mantes i uncalefactor i combustible per mantenir la sevatenda calenta i seca. A més, vam garantir que undoctor els visités diàriament per comprovar el seu estat de salut. Els tres nadonstenien un pes baix i enKhaled era qui pitjor estava dels tres.
 
Aquesta història de lluita i superació ens va emocionar i, per això, la vam compartir amb vosaltres a principis d'any a les nostres xarxes socials. Us la hem volgut explicar de nou a la nostra Memòria Anual 2014, que acabem de llançar en la seva edició digital. Quan estàvem seleccionant els continguts que anirien en aquest informe, ens vam tornar a emocionar, encara que aquesta vegada per mal. Vam descobrir que en Khaled havia mort 20 dies després de néixer.
 
"Cada dia és una lluita, però jo li vaig prometre a la meva dona que tindria cura dels nens. Vull queen Riad i l'Ahmed siguin grans i forts, i puguin anar a l'escola.Sempre estaré al seu costat", ens ha explicat en Saleh.
 
Nosaltres volem el mateix que aquest pare itreballem els 365 dies de l'any per a aconseguir-ho. El petit i feble Khaled ja no podrà, peròamb la teva ajuda, amb la de milers desocis, donants icol·laboradors, els seus dos germans sí que poden tirar endavant i tenir un futur millor.
 

2014: 46,6 MILiONS D'EUROS  Per al TeABAll D'UNICEF

[]

"El 2014 vam dedicar 46,6 milions d'euros als nostres programes de cooperació i emergències en més de 150 països i també altreball que desenvolupem aEspanya", ens recorda el nostre president Carmelo Angulo.
 
T'expliquem tot això, i molt més, ambvídeos, entrevistes ihistòries de vida, en la Memòria 2014 d'UNICEF Comitè Espanyol. I, el més important, volem que et sentis partícip i orgullós de tot el que hem aconseguit. GRÀCIES!
 
També pots consultar la versió completa de la Memòria Anual 2014 d'UNICEF Comitè Espanyol.
 
Post escrit per Ildefons González, responsable de Publicacions i Fotografia d'UNICEF Comitè Espanyol.