Freepik/dotstudio
 
Freepik/dotstudio
 
Freepik/dotstudio

El mural dels
DRETS

Activitat per celebrar el
Dia Mundial de la Infància

#muraldrets

Descarrega la guia

Un mural per a celebrar i conscienciar

El 20 de novembre és el Dia Mundial de la Infància, però els drets de nens, nenes i adolescents s'han de complir i protegir cada dia de l'any. Per això us proposem que elaboreu entre tots un mural que serveixi de recordatori diari sobre la manera com la vostra escola, col·legi o institut defensa aquests drets.

Una obra d'art... i un compromís educatiu

El resultat serà un mural imaginatiu i artístic que podreu exposar a l'aula o al centre educatiu i compartir a les xarxes socials amb el hashtag #muraldrets

Guía de la actividad

Consulteu la guia d'activitat

per poder planificar la feina a l'aula.

Mural de los derechos

Algunes decisions prèvies...

el tema, els materials, la manera de participació...

Participación

Genereu debat i reflexió

entre els participants, perquè puguin plasmar bones idees al mural.

El mural de los derechos

Compartiu la vostra obra!

Feu fotos al mural i al manifest i compartiu-los al vostre bloc oa les xarxes

#muraldrets

Guia per a educadors

Aquesta guia inclou alguns aspectes importants per preparar l'activitat a l'aula o al centre educatiu. Conté algunes idees, suggeriments de materials i temes, propostes d'adaptació, plantilles, informació de suport i manifest perquè els participants el completin i el signin. Pots descarregar la guia inscrivint la teva activitat al formulari que hi ha en aquesta mateixa pàgina. Utilitzeu la guia per treure-li tot el profit a aquesta proposta!

Descarrega la guia

Inscriu-te i descarrega la guia

Descarrega't la guia amb idees pràctiques i material de suport per realitzar l'activitat.

Aconsegueix-omplint aquest formulari

*Per què demanem aquestes dades?:

Aquesta informació ens ajuda a millorar la nostra feina:

  • Les dades de contacte sobre el vostre centre ens permeten donar-vos suport, en el cas que en necessiteu.
  • Les dades de participació ens ajuden a saber quin impacte ha tingut cada proposta i el nivell d'acceptació.
  • Les dades sobre l’activitat ens ajuden a saber quins temes preocupen a la infància i orienten les nostres propostes.

Gràcies!

Amb aquesta activitat, hi ha algun dret de la infància que vulguis tractar especialment? Quin?

Pots triar més d'un

Data de l'activitat

Política de privacitat UNICEF Espanya

Qui és el responsable del tractament de les teves dades?

El responsable del tractament és la Fundació UNICEF-Comitè Espanyol, proveïda i CIF G-84451087, amb domicili social al c/ Mauricio Legendre, 36; Madrid, núm. (C.P.: 28046). Pots contactar amb nosaltres a través del telèfon d'atenció al client 913789555, o a través del nostre correu electrònic: [email protected].

Com recordem les teves dades personals?

Rebatem les dades personals que ens facilites a través de la nostra web, mitjançant formularis o camps a completar, inscripció a la nostra newsletter o a través del correu electrònic. En el moment de recollida se t'informarà de la nostra Política de protecció de dades.

Així mateix, recaiem i emmagatzemem informació personal limitada i estadístiques globals anònimes de tots aquells usuaris que visiten la nostra web, ja sigui perquè ens facilitis aquesta informació de forma activa o simplement a la nostra web. Aquesta informació es recapta a través de cookies, per a més informació de la Política de cookies (Avís Legal).

Amb quina finalitat tractem les teves dades personals?

A UNICEF Espanya tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'atendre la teva petició i prestar el servei sol·licitat, així com per mantenir-te informat per diversos canals de comunicació sobre qüestions relatives a la nostra activitat, iniciatives de naturalesa similar a les que hagis participat amb anterioritat o sobre les quals ens hagis sol·licitat informació i sobre campanyes d'informació, sensibilització i captació de fons.

Per quant temps conservarem les teves dades?

Mantindrem les teves dades personals mentre existeixi una relació o mentre no exerceixis el teu dret de supressió, cancel·lació i/o limitació del tractament de les teves dades. En aquests casos, bloquejarem les teves dades, sense donar-li cap ús, llevat que existeixi obligació legal de mantenir-les, cas en el qual seria necessària la seva recuperació.

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

El tractament de les teves dades es realitza per al compliment d'obligacions legals per part d'UNICEF Espanya, com ara informar l'Agència Tributària de les teves donacions o complir la normativa de lluita contra el blanqueig de capitals i el finançament al terrorisme. La manca d'aportació de la informació requerida per a aquest fi suposa la impossibilitat de donar-te d'alta com a soci o de col·laborar econòmicament amb UNICEF Espanya.

Quan la finalitat del tractament requereixi el teu consentiment, aquest serà prestat mitjançant una clara acció afirmativa en emplenar voluntàriament el formulari corresponent i acceptar la present Política de privacitat.

L' enviament d' informació sobre la nostra activitat de la Fundació troba la seva legitimació en l' interès legítim d' UNICEF Espanya, responsable del tractament.

Pots manifestar en qualsevol moment la teva oposició a aquest tipus de tractament sense que en cap cas l'exercici d'aquest dret suposi la terminació de la teva col·laboració o la teva baixa com a soci, tret que així ens ho sol·licitis.

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

Amb caràcter general no es comunicaran les teves dades personals a tercers excepte en les següents excepcions:

  • Com et facis soci o realitzis un donatiu enviarem les teves dades a l'Administració Tributària incloent la quantia de les teves aportacions per tal que puguis desgravar les teves contribucions monetàries.
  • En el cas que una autoritat judicial o administrativa ens demani dades dels nostres fitxers, se'ls comunicarem sempre que es compleixin les exigències legals previstes.
  • A col·laboradors i/o empreses que treballen per a UNICEF Comitè. Aquestes terceres empreses només tenen accés a les dades personals necessàries per dur a terme el servei contractat, no poden utilitzar-les de cap altra manera que aquella que els hem demanat i sempre sota acord de confidencialitat.

Les dades personals que emmagatzemem es transmeten sempre sota connexions segures, de manera que les teves dades viatgen per Internet encriptats i segurs.

Quins són els teus drets?

Mitjançant sol·licitud escrita i signada, acompanyada de còpia del Document d'Identitat, dirigida a UNICEF Espanya, C/ Mauricio Legendre,36 28046 Madrid, o a [email protected], pots

  • Exercir els teus drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seves dades, de limitació i oposició al seu tractament
  • Respondrem a les teves peticions com més aviat millor i, en tot cas, en el termini d'un mes des de la recepció de la seva sol·licitud. Aquest termini es podrà prorrogar altres dos mesos en cas necessari, tenint en compte la complexitat i el nombre de sol·licituds. El responsable informarà l' interessat de la pròrroga dins del primer mes des de la sol.licitud.
  • Retirar en qualsevol moment el consentiment prestat per al tractament o comunicació de les teves dades.

Així mateix, tens dret a interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (C/ Jorge Juan, 6. 28001-Madrid - Telf.: 901 100 099/ 91.266.35.1 - https://www.aepd.es)

Actualització

La present Política de privacitat ha estat actualitzada el 31/10/2019. UNICEF Espanya es reserva el dret de modificar la seva política de protecció de dades en el supòsit que existeixi un canvi de la legislació vigent, doctrina jurisprudencial o per criteris propis. Si s' introduís algun canvi en aquesta Política, el nou text es publicarà en aquesta mateixa adreça web.