Glossari sobre canvi climàtic i drets de la infància

Recopilació de termes per poder abordar a l’aula qüestions relacionades amb el canvi climàtic i la relació que té amb els drets de la infància

 

El canvi climàtic és un fenomen complex amb una terminologia que compren diferents camps del coneixement: química, biologia, ciències ambientals, economia, societat, filosofia, història... Aquest glossari inclou alguns dels termes que poden ser útils per tractar el tema del clima a partir del segon cicle d’Educació Primària i, especialment, a Secundària. Les definicions han estat adaptades a un llenguatge senzill i es recomana aprofundir en l’aula sobre aquells termes que puguin ser més interessants per a una determinada activitat o projecte.

Descarrega el glossari en PDF, disponible en: CAT | CAS

 

 

Guia de materials educatius per al curs 2017-2018

El nostre planeta, els nostres drets” és un conjunt d’activitats i recursos sobre drets d’infància i canvi climàtic. En aquesta guia es resumeixen unes quantes idees que poden servir d’inspiració als centres i docents que vulguin abordar el canvi climàtic des dels drets de la infància, fomentant la participació i la responsabilitat de l’alumnat.

descobreix més

 

Únete al programa

Forma parte de nuestra red de centros educativos comprometidos con los derechos de la infancia

 

  • Tendrás acceso gratuito a los materiales educativos del programa.
  • Recibirás información personalizada.
  • Podrás publicar y compartir en el blog las experiencias de educación en derechos de tu centro educativo.

 

Únete