Glossari sobre canvi climàtic i drets de la infància

Recopilació de termes per poder abordar a l’aula qüestions relacionades amb el canvi climàtic i la relació que té amb els drets de la infància

 

El canvi climàtic és un fenomen complex amb una terminologia que compren diferents camps del coneixement: química, biologia, ciències ambientals, economia, societat, filosofia, història... Aquest glossari inclou alguns dels termes que poden ser útils per tractar el tema del clima a partir del segon cicle d’Educació Primària i, especialment, a Secundària. Les definicions han estat adaptades a un llenguatge senzill i es recomana aprofundir en l’aula sobre aquells termes que puguin ser més interessants per a una determinada activitat o projecte.

Descarrega el glossari en PDF, disponible en: CAT | CAS

 

 

Guia de materials educatius per al curs 2017-2018

El nostre planeta, els nostres drets” és un conjunt d’activitats i recursos sobre drets d’infància i canvi climàtic. En aquesta guia es resumeixen unes quantes idees que poden servir d’inspiració als centres i docents que vulguin abordar el canvi climàtic des dels drets de la infància, fomentant la participació i la responsabilitat de l’alumnat.

descobreix més

 

Únete al programa

Forma parte de nuestra red de centros educativos comprometidos con los derechos de la infancia

 

  • Tendrás acceso gratuito a los materiales educativos del programa.
  • Recibirás información personalizada.
  • Podrás publicar y compartir en el blog las experiencias de educación en derechos de tu centro educativo.

 

Únete

 

Difon la vacuna del bon tracte!

Aquest curs us proposem una mobilització escolar en què elaborarem una vacuna de pau i bon tracte amb la qual protegirem al nostre entorn el 20 de novembre, Dia de la Infància.

Fes la teva vacuna!