"Per què em vaig fer sòcia d'UNICEF? Sempre he pensat que era la meva obligació col·laborar"

Post de Soledad Pelegrín, sòcia d'UNICEF Comitè Espanyol
 
Sóc sòcia d'UNICEF Comitè Espanyol des de fa més de vint anys. Sempre he pensat que era la meva obligació col·laborar. He tingut la sort de caure en “aquesta part” del món.
 
Vaig prendre la decisió quan van néixer les meves filles. Buscava una organització amb projecció mundial i que no estigués lligada a cap religió. Això per a mi era essencial. Vaig buscar i em vaig decidir per UNICEF.Treballen amb els infants i amb les seves mares, ajuden a tot tipus de comunitats i són els que sempre estanal peu del canó.
 
No falten guerres, catàstrofes, fam... Almenys puc pensar quecol·laboro en alguna cosa. M'encanten les fotos de la Revista de Socis plenes d'alegria i de ganes de viure.
 
M'han trucat diverses vegades d'UNICEF per donar-me les gràcies per la meva col·laboració, però sóc jo la que ha d'estaragraïda per tenir l'oportunitat desentir-me orgullosa.
 
Soledad Pelegrín és una dels més de 272.000 socis amb què compta UNICEF Comitè Espanyol, dels quals uns 41.000 s'han unit en aquest any que arriba al seu final. Elssocis són el cor d'UNICEF. Vosaltres contribuïu a canviar la vida de milions d'infants a tot el món. Gràcies a tots i totes!