"Assegurant els meus fills també puc assegurar milers d'infants"

La família és el més important. El teu marit, els teus fills, els teus pares, les teves germanes. Què no faríem per ells? Volem protegir-los. Que no els falti de res. Sobretot en el cas que nosaltres no hi estiguem.

Milions de mares i pares a tot el món senten aquesta necessitat de protecció. Volen protegir especialment els seus fills. Sempre els més vulnerables. Però molts no poden.
 
Des que treballo a UNICEF, quan miro els meus fills veig també els fills de tots aquests pares i em sento orgullosa de saber que cada dia un pare o una mare pot protegir els seus fills gràcies al treball d'UNICEF. I si a mi em passés alguna cosa? Tinc una assegurança de vida que em garanteix que els meus fills estaran coberts. Però què passa amb els milions d'infants que no tenen aquesta protecció?

En el món desenvolupat hi ha eines amb les quals comptem per assegurar que els nostres fills estaran protegits si alguna cosa ens passa. Com podem assegurar també a aquests altres nens, a més dels nostres, quan ja no hi estiguem? Us ho heu plantejat alguna vegada?

Doncs tenim una solució a l'abast de la nostra mà. La nostra assegurança de vida també pot ser una assegurança de vida per a milions d'infants. Quan contractis una assegurança de vida, pots incloure a UNICEF també com a beneficiari. D'aquesta manera, t'assegures que els teus éssers estimats estaran protegits i els nens més vulnerables en un altre lloc del món també.

Inclou UNICEF com a beneficiari de la teva assegurança de vida. Salva la vida de milers d'infants fins i tot quan ja no hi estiguis.