“Sóc soci d'UNICEF perquè no podem permetre que hi hagi infants en situacions infrahumanes”

Post de J.C., soci d'UNICEF Comitè Espanyol des del 17 de gener.

M'he fet soci d'UNICEF Comitè Espanyol per dos motius principals.
 
El primer ho resumeix molt bé la següent cita: "Perquè el mal triomfi, només cal que els homes bons no facin res per evitar-ho".
 
Avui en dia, com vostès sabran millor que ningú, lafam, les malalties, elsdesastres naturals... són mals que provoquen queinfants, famílies senceres, visquin en situacions infrahumanes.
 
Les persones que ens considerem bones, o pretenem ser-ho,no ho podem permetre, ja sigui ambdonatius, com a voluntaris, etc.
 
En aquest sentit, fa uns mesos que he estat pare, i ara que sé què se sent en ser-ho, em puc fer una lleugera idea del que deuen patir aquests pares en veure com els seus fills es moren de fam o de malalties. Ha de ser terrible el dolor i la impotència que pateixen.
 
El segon motiu té a veure amb la fiabilitat i la credibilitat que vostès transmeten. M'han convençut per ser soci, i espero que algun dia també pugui col·laborar com a voluntari en altres activitats.
 
J.C. és un dels més de 282.000 socis amb què compta UNICEF Comitè Espanyol. Els socis sou el cor d'UNICEF. Vosaltres contribuïu a canviar la vida de milions d'infants a tot el món. Gràcies a tots i totes!