Innovant per la infància: trobada amb empreses aliades d'UNICEF

Post de Claudia Bogdanov, Aliances Corporatives UNICEF Comitè Espanyol

"Innovar no és una finalitat, és un mitjà per respondre de forma més eficaç a lesnecessitats més urgents dels nens en situacions de risc". Amb aquestes paraules  Kristoffer Gandrup-Marino, cap d'innovació de la Central de Subministres d'UNICEF a Copenhaguen explicava què és la innovació per a UNICEF.

Es dirigia a més de 70 persones de45 empreses aliades i col·laboradores d'UNICEF Comitè Espanyol, assistents a la IV Trobada Anual d'Aliats Corporatius.

La jornada va servir per intercanviar idees,compartir iniciatives i, en definitiva, unicef esforços per seguir treballant junts per a la infància.  

El tema d'aquesta trobada va ser l'aplicació de laInnovació i les Noves tecnologiesals programes globals d'UNICEF a terreny i a les iniciatives de captació de fons i sensibilització de les empreses a Espanya.

Amb aquest objectiu, Kristoffer Gandrup-Marino va compartir exemples concrets, com unes simples cintes de mesura que permeten estimar el pes d'un nen  en emergències o en situacions de risc on no hi ha balances.

Carmelo Angulo, president d'UNICEF Comitè Espanyol, juntament amb Juan José Almagro i Carina Szpilka, vicepresidents, van obrir un diàleg sobre el poder transformador  i l'enormepotencial que tenen les empreses per contribuir al avenç dels drets dels nens i van agraïr el continu i generós suport de cadascuna de les empreses presents. 

"La innovgació està en com pensem, sentim i actuem", assegurava Carina Szpilka, "en connectar el que no està connectat"  

D'aquesta manera es va donar pas una trobada inspiradora per a tots els assistents.

Aliats clau d'UNICEF com Iberia, Orange, ING Direct, Fundació FC Barcelona i Fundació La Caixa van exposar els objectius i assoliments de les seves aliances, posant especial èmfasi en els aspectes innovadorsque permeten mobilitzar tots els seus grups d'interés i donar un pas més en el seu compromís amb la infància.  

Gràcies a tots els participants i ponents per les seves valuoses aportacions en aquest espai on vam poder compartir formes de seguir innovant connjuntament per protegir els drets dels infants a tot el món.