Carreres de Gotes per als més menuts

Pocoyó y Pato comparten el agua

Pocoyó i Pato volen animar els més menuts a celebrar el Dia de l’Aigua (22 de març) corrent pel dret a l’aigua de tots els infants. Adapta les carreres de gotes perquè tothom puga participar-hi! Heus ací unes quantes idees perquè els infants d’Educació Infantil participen en esta activitat.

  • Poden córrer en la mateixa carrera que els més fadrins, però en una categoria especial: "xumet", "arrapapeus" o "futures promeses olímpiques".
  • Poden córrer distàncies més curtes i fer carreres en què tots guanyen.
  • La carrera es pot organitzar en la mateixa classe, dins de les activitats de psicomotricitat.
  • Es poden fer carreres d’animals en què cada infant imita la manera de moure’s de l’animal que més li agrade (a Pato i Eli els encanta esta idea).

De segur que se t’acuden altres maneres d’aconseguir que els teus alumnes aporten gotes al projecte. Mentrestant, Pocoyó i Pato ens recorden la importància de l’aigua.

Pocoyó i Pato compartixen l’aigua:

 

 

Participa al blog

Cada setmana passen coses noves en els centres enredats i aquest és el lloc per compartir les vostres experiències. També trobaràs aquí informació d'última hora sobre novetats relacionades amb l'Educació per al Desenvolupament. Contribueix amb les notícies de les activitats que desenvolupi el teu centre! (Recorda iniciar sessió per poder publicar el teu notícia).

Comparteix