Coneix-nos

Som apassionats

En UNICEF treballem perquè tots els nens i nenes del món puguin gaudir de ser infants sense preocupar-se de res més. En més de 190 països, defensem els drets de la infància per sobre de tot, amb passió, dedicació i rigor.

Som el que fem

Salut

Que tots els infants creixin sans per gaudir de tots els seus drets

Educació

Que tots els infants puguin estudiar per millorar el seu futur

Protecció

Que cap infant pateixi cap tipus d'abús o explotació

Som globals, som locals

Treballadors, voluntaris, socis i donants contribuïm, des del Comitè Espanyol d'UNICEF, a la feina de l'organització en tot el món.

Volem millorar la vida dels nens i nenes fora i dins de les nostres fronteres, on també treballem perquè es compleixin tots els seus drets.

Ens sosté i empeny la solidaritat de la societat espanyola amb la causa de la infància i estem convençuts que, tots junts, tenim la força necessària per canviar la vida de milers, milions d'infants..

Som història

Som la nostra missió

Per què segueixen morint 15.000 nens i nenes cada dia per causes evitables? Per què continua havent grups armats que utilitzen a infants amb fins militars? Per què milions d'infants a Síria no poden anar a l'escola?

Segur que moltes vegades t'has fet aquest tipus de preguntes. Malauradament, i tot i que s'han aconseguit molts avenços, el món segueix sent un lloc injust i perillós per a molts nens.

Per tot això, en UNICEF tenim una missió molt clara: aconseguir que els més de 7.000 milions d'habitants del planeta coneguin i defensin els drets de la infància en tot moment i en tot lloc.

Perquè només així aconseguirem canvis reals i duradors en la vida dels nens i nenes.

Som equip

Totes les persones que treballem a UNICEF tenim alguna cosa en comú: ens apassiona la nostra feina. El somriure i el benestar dels nens és el que ens manté units i ens impulsa cada dia.

Estem en les 17 comunitats autònomes per estar més a prop dels nens i de les persones que ens doneu suport i també formeu part del nostre gran equip.