Política de privacitat UNICEF Espanya

Qui és el responsable del tractament de les teves dades?

El responsable del tractament és la Fundació UNICEF-Comitè Espanyol, proveïda i CIF G-84451087, amb domicili social al C/ Mauricio Legendre, 36; Madrid, núm. (C.P 28046). Pots contactar amb nosaltres a través del telèfon d'atenció al client 913789555, o mitjançant el nostre correu electrònic: protecciondatos@unicef.es.

Com obtenim les teves dades personals?

Obtenim les dades personals que ens facilites a través del nostre web, mitjançant formularis o camps a completar, inscripció a la nostra newsletter o mitjançant el correu electrònic. En el moment d’obtenció de dades se t'informarà de la nostra Política de protecció de dades.
Així mateix, demanem i emmagatzemem informació personal limitada i estadístiques globals anònimes de tots aquells usuaris que visiten la nostra web, ja sigui perquè ens facilites aquesta informació de manera activa o perquè simplement navegues pel nostre web. Aquesta informació es recull a través de galetes, per a més informació consulta la política de galetes (Avís legal).

Amb quina finalitat tractem les teves dades personals?

A UNICEF Espanya tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'atendre la teva petició i prestar el servei sol·licitat, així com per mantenir-te informat per diversos canals de comunicació sobre qüestions relatives a la nostra activitat, iniciatives de naturalesa similar a les que hagis participat amb anterioritat o sobre les que ens hagis sol·licitat informació i sobre campanyes d'informació, sensibilització i captació de fons.

Per quant de temps conservarem les teves dades?

Mantindrem les teves dades personals mentre hi hagi una relació o mentre no exerceixis el teu dret de supressió, cancel·lació i/o limitació del tractament de les teves dades. En aquests casos, bloquejarem les teves dades, sense donar-li cap ús, llevat que hi hagi obligació legal de mantenir-los, i en aquest cas seria necessària la seva recuperació.

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

El tractament de les teves dades es realitza per al compliment d'obligacions legals per part d'UNICEF Espanya, com ara informar l'Agència Tributària de les teves donacions o complir la normativa de lluita contra el blanqueig de capitals i el finançament del terrorisme. La manca d'aportació de la informació requerida per a aquest fi suposa la impossibilitat de donar-te d'alta com a soci o de col·laborar econòmicament amb UNICEF Espanya.
Quan la finalitat del tractament requereixi el teu consentiment, aquest serà prestat mitjançant una clara acció afirmativa en omplir voluntàriament el formulari corresponent i acceptar la present política de privacitat.
L'enviament d'informació sobre la nostra activitat de la Fundació troba la seva legitimació en l'interès legítim d'UNICEF Espanya, responsable del tractament.
Pots manifestar en qualsevol moment la teva oposició a aquest tipus de tractament sense que en cap cas l'exercici d'aquest dret suposi la finalització de la teva col·laboració o la teva baixa com a soci, llevat que així ens ho demanis.

A quins destinataris es comunicaran les teves dades?

Amb caràcter general no es comunicaran les teves dades personals a tercers llevat de les següents excepcions:

  • Quan et facis soci o facis un donatiu enviarem les dades a l'Administració Tributària incloent la quantia de les teves aportacions per tal que puguis desgravar les teves contribucions monetàries.
  • En el cas que una autoritat judicial o administrativa ens sol·liciti dades dels nostres fitxers, t’ho comunicarem sempre que es compleixin les exigències legals previstes.
  • A col·laboradors i/o empreses que treballen per a UNICEF Comitè Espanyol. Aquestes terceres empreses només tenen accés a les dades personals necessàries per a dur a terme el servei contractat, no poden utilitzar-les de cap altra manera que la què els hem sol·licitat i sempre sota acord de confidencialitat.


Les dades personals que emmagatzemem es transmeten sempre sota connexions segures, de manera que les teves dades viatgen per Internet encriptades i assegurades.

Quins són els teus drets?

Mitjançant sol·licitud escrita i signada, acompanyada de còpia de el Document d'Identitat, dirigida a UNICEF Espanya, carrer Mauricio Legendre, 36 28046 Madrid, o a protecciondatos@unicef.es, pots exercir els teus drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat de les teves dades, de limitació i oposició al seu tractament.

  • Respondrem a les teves peticions el més aviat possible i, en tot cas, en el termini d'un mes des de la recepció de la teva sol·licitud. Aquest termini es pot prorrogar dos mesos en cas necessari, tenint en compte la complexitat i el nombre de sol·licituds. El responsable t’informarà de la pròrroga dins del primer mes des de la sol·licitud.
  • Podràs retirar en qualsevol moment el consentiment prestat per al tractament o comunicació de les teves dades.

 

Així mateix, tens dret a interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (C/ Jorge Juan, 6. 28001-Madrid - Telf .: 901 100 099 / 91.266.35.1 - www.agpd.es)

 

Actualització

La present Política de privacitat ha estat actualitzada el 31/10/2019. UNICEF Espanya es reserva el dret de modificar la seva política de protecció de dades en el cas que hi hagi un canvi de la legislació vigent, doctrina jurisprudencial o per criteris propis. Si s'introduís algun canvi en aquesta Política, el nou text es publicarà en aquesta mateixa direcció