Política de privacitat Fundació UNICEF Comitè Espanyol

Qui és el responsable del tractament de les seves dades??

El responsable del tractament és la Fundació UNICEF-Comitè Espanyol, proveïda i CIF G-84451087, amb domicili social al c / Maurici Legendre, 36; Madrid, núm. (C.P .: 28046). Pots contactar amb nosaltres a través del telèfon d'atenció al client 913789555, o mitjançant el nostre correu electrònic: protecciondatos@unicef.es.

Com vam obtenir les teves dades personals?

Obtenim les dades personals que ens facilites a través del nostre web, mitjançant formularis o camps a completar, inscripció a la nostra newsletter o mitjançant el correu electrònic. En el moment de recollida se t'informarà de la nostra política de protecció de dades.
Asimismo, recabamos y almacenamos información personal limitada y estadísticas globales anónimas de todos aquellos usuarios que visitan nuestra web, ya sea porque nos facilites dicha información de forma activa o simplemente navegues en nuestra web. Esta información se recaba a través de cookies, para más información consulte la Política de cookies (Aviso Legal).

Amb quina finalitat tractem les teves dades personals?

A UNICEF Comitè Espanyol tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'atendre la teva petició i prestar el servei sol·licitat, així com per mantenir-te informat per diversos canals de comunicació sobre qüestions relatives a la nostra activitat, iniciatives de naturalesa similar a les que hagis participat amb anterioritat o sobre les que ens hagis sol·licitat informació i sobre campanyes d'informació, sensibilització i captació de fons.

Durant quant temps conservarem les teves dades?

Les dades proporcionades es conservaran i tractaran en la mesura que les necessitem per tal de poder utilitzar-les segons la finalitat per la qual van ser recollides i segons la base jurídica del tractament dels mateixos d'acord amb la llei aplicable.
Mantindrem les teves dades personals mentre hi hagi una relació o mentre no exerceixis el teu dret de supressió, cancel·lació i / o limitació del tractament de les teves dades. En aquests casos, bloquejarem les teves dades, sense donar-li cap ús, llevat que hi hagi obligació legal de mantenir-les, i en aquest cas caldria la seva recuperació.

Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades?

El tractament de les teves dades es realitza per al compliment d'obligacions legals per part d'UNICEF Comitè Espanyol, com ara informar l'Agència Tributària de les teves donacions o complir la normativa de lluita contra el blanqueig de capitals i el finançament del terrorisme. La manca d'aportació de la informació requerida per a aquesta finalitat suposa la impossibilitat de donar-te d'alta com a soci o de col·laborar econòmicament amb UNICEF Comitè Espanyol.
Quan la finalitat del tractament requereixi el teu consentiment, aquest serà prestat mitjançant una clara acció afirmativa en omplir voluntàriament el formulari corresponent i acceptar la present política de privacitat.
L'enviament d'informació sobre la nostra activitat de la Fundació troba la seva legitimació en l'interès legítim d'UNICEF Comitè Espanyol, responsable del tractament.
Pots manifestar en qualsevol moment la teva oposició a aquest tipus de tractament sense que en cap cas l'exercici d'aquest dret suposi la finalització de la teva col·laboració o la teva baixa com a soci, llevat que així ens ho demanis.

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

Amb caràcter general no es comunicaran les teves dades personals a tercers excepte en les següents excepcions:

  • Quan et facis soci o facis un donatiu enviarem les dades a l'Administració Tributària incloent la quantia de les teves aportacions per tal que puguis desgravar les teves contribucions monetàries.
  • En el cas que una autoritat judicial o administrativa ens sol·liciti dades dels nostres fitxers, els hi comunicarem sempre que es compleixin les exigències legals previstes.
  • A col·laboradors i / o empreses que treballen per a UNICEF Comitè Espanyol. Aquestes terceres empreses només tenen accés a les dades personals necessàries per dur a terme el servei contractat, no poden utilitzar-les de cap altra manera que la que els hem sol·licitat i sempre sota acord de confidencialitat.


Les dades personals que emmagatzemem es transmeten sempre sota connexions segures, de manera que les vostres dades viatgen per Internet encriptades i segures.

Quins són els teus drets?

Mitjançant sol·licitud escrita i signada, acompanyada de còpia del Document d'Identitat, dirigida a UNICEF Comitè Espanyol, C / Maurici Legendre, 36 28046 Madrid, o a protecciondatos@unicef.es, pots

  • exercir els teus drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seves dades, de limitació i oposició al seu tractament
  • Respondrem a les teves peticions el més aviat possible i, en tot cas, en el termini d'un mes des de la recepció de la teva sol·licitud. Aquest termini es pot prorrogar dos mesos si calgués, tenint en compte la complexitat i el nombre de sol·licituds. El responsable informarà l'interessat de la pròrroga dins el primer mes des de la sol·licitud.
  • retirar en qualsevol moment el consentiment prestat per al tractament o comunicació de les teves dades.

 

Així mateix, tens dret a interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (C / Jorge Juan, 6. 28001-Madrid - Telf .: 901 100 099 / 91.266.35.1 - www.agpd.es)

 

Actualització

La present política de privacitat ha estat actualitzada el --------. UNICEF Comitè Espanyol es reserva el dret de modificar la seva política de protecció de dades en el cas que hi hagi un canvi de la legislació vigent, doctrina jurisprudencial o per criteris propis. Si s'introduís algun canvi en aquesta política, el nou text es publicarà en aquesta mateixa adreça web.