Avanç d'activitats per al curs 2013-2014

En els primers dies del curs els centres enredats rebran la carpeta de recursos i activitats del curs 2013-2014. Ja estem preparant els materials educatius per al curs 2013-2014, amb activitats que permetran treballar a l’aula diferents aspectes sobre la prevenció de la salut, especialment la higiene i la immunització. Un repàs per als diferents nivells educatius sobre aquests enemics de la salut que només són visibles al microscopi.

 

Com puc rebre aquests materials?

UNICEF Espanya ofereix als centres escolars que formen part del programa Enreda't un complet material educatiu multimèdia gratuït i una sèrie de propostes solidàries adaptables al calendari escolar del centre. A principi de curs rebràs al teu centre la carpeta de recursos i activitats del curs 2012-2013. Assegura't de rebre'ls, actualitzant les dades de registre del teu centre si hi ha hagut cap canvi durant el darrer curs. 

Inclou aquestes activitats a la teva programació per al proper curs!

      El 15 d'octubre és el Dia Mundial del Rentat de Mans

Una pràctica tan senzilla com imprescindible que constitueix una de les conductes higièniques més importants, ja que aconsegueix prevenir el contagi de moltes malalties infeccioses. Et proposarem activitats que permetin als més petits comprendre l'impacte de petits gestos en les vides de moltes persones. Una proposta educativa que ens permetrà aprofundir entorn a la higiene i la salut, partint d'un gest quotidià que uneix milions d'infants d' arreu el món, el rentat de mans.


      El 20 de novembre és el Dia Universal dels Drets de la Infància

Celebra amb tota la comunitat educativa el Dia Universal dels Drets de la Infància: drets i responsabilitats per a una ciutadania global.

      El 20 de desembre és el Dia de la Solidaritat Humana

Setmanes abans de Nadal guarneix un arbre amb motius solidaris. Canvia la garlanda per destijos per a tothom!

      El 22 de març és el Dia Mundial de l'Aigua

Organitza un esdeveniment esportiu amb motiu del Dia Mundial de l'Aigua. La Cursa de l'Aigua és una activitat dintre la campanya Gotes per al Níger que té com a objectiu celebrar en els centres educatius una activitat esportiva-solidària que cridi l'atenció sobre els problemes que afronten milions de nens i nenes cada dia. Posa l'esforç físic al servei de la solidaritat i col.labora amb els programes d'UNICEF a Níger.

 

 

Participa al blog

Cada setmana passen coses noves en els centres enredats i aquest és el lloc per compartir les vostres experiències. També trobaràs aquí informació d'última hora sobre novetats relacionades amb l'Educació per al Desenvolupament. Contribueix amb les notícies de les activitats que desenvolupi el teu centre! (Recorda iniciar sessió per poder publicar el teu notícia).

Comparteix