Premi Participa a l'Escola 2012 - 2013

Benvolguts i benvolgudes,
 
Us fem arribar informació del Premi Participa a l’Escola que organitza el Programa d'Innovació i Qualitat Democràtica del Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat de Catalunya.
 
Amb aquest guardó es vol reconèixer la tasca de les escoles i l'alumnat que, a banda de tirar endavant la seva activitat habitual,  treballen per a un projecte comú d'escola,
creant espais i dinàmiques de participació, implicant tota la comunitat educativa en l'activitat dels centre i imaginant fórmules noves per engrescar els i les alumnes a fer seva l'escola.
 
El Premi Participa a l'Escola guardona les experiències o treballs de recerca sobre formes de participació a l'escola o que hi fomentin la pràctica o l'aprenentatge dels valors democràtics, duts a terme durant el curs acadèmic corresponent a l'any de la convocatòria. S’hi poden presentar tant alumnes de batxillerat com centres educatius de primària i secundària.
 
En aquest enllaç podreu trobar més informació sobre l’edició 2012-2013:
 
     
 
 

Participa al blog

Cada setmana passen coses noves en els centres enredats i aquest és el lloc per compartir les vostres experiències. També trobaràs aquí informació d'última hora sobre novetats relacionades amb l'Educació per al Desenvolupament. Contribueix amb les notícies de les activitats que desenvolupi el teu centre! (Recorda iniciar sessió per poder publicar el teu notícia).

Comparteix