QUI SOM

UNICEF Comitè Espanyol és un dels 36 Comitès Nacionals que contribueixen al treball del Fons de Nacions Unides per a la Infància.

El nostre objectiu: garantir que es compleixin els drets dels infants a la salut, l’educació i la protecció arreu del món

El Fons de les Nacions Unides per a la Infància (UNICEF) és la principal organització internacional que treballa per promoure els drets de la infància i per canviar les condicions de vida de milions de nens i nenes.

La seva tasca es basa en la Convenció sobre els Drets de l’Infant, el tractat de drets humans més ratificat del món.

 

QuÈ fa UNICEF

Treballem per conscienciar a la societat espanyola sobre els problemes que afecten a la infància, mobilitzar recursos per finançar els programes que duem a terme en més de 150 països en vies de desenvolupament i donar resposta a les emergències humanitàries que afecten als infants i a les famílies.

La nostra tasca als països en vies de desenvolupament és millorar les condicions de vida dels nens i de les nenes i garantir que els seus drets a la supervivència, l’educació de qualitat i la protecció enfront dels abusos es compleixin.

El treball d’UNICEF al món i a Espanya

El treball d’UNICEF en emergències

El tEl 

 

Com ho aconseguim

Ens financem gràcies a les contribucions voluntàries de persones i entitats, públiques i privades. A UNICEF, el control i avaluació de la gestió dels fons és rigorós i constant.

El 2013, els fons captats per UNICEF Comitè Espanyol van contribuir als programes globals que UNICEF desenvolupa en més de 150 països i territoris, així com al finançament de projectes de desenvolupament en 21 països i 5 situacions d'emergència.

Memòria UNICEF Comitè Espanyol 2013

Com ens financem >>

 

On pots trobar-nos

UNICEF España està present a les 17 comunitats autònomes espanyoles.

A les oficines que UNICEF té a cada autonomia, els comitès autonòmics, s’afegeixen les oficines dels comitès provincials.

L’organització també té presència en petites localitats, els comitès locals, que gràcies al personal voluntari donen suport a la tasca d’UNICEF Comitè Espanyol i permeten que l’organització estigui més a prop dels socis i aliats.

Veure les oficines d’UNICEF »

Javascript is required to view this map.

UNICEF Internacional

UNICEF està present en més de 190 països, la qual cosa la converteix en l’organització capdavantera a nivell mundial dedicada a la defensa i protecció dels infants. La seva acció es desenvolupa a través de les seves oficines arreu del món. 

  • Oficines sobre el terreny i oficines regionals: La seva funció és planificar i avaluar els programes de cooperació que desenvolupem en més de 150 països. Estan distribuïdes al llarg de 8 regions.
  • Seus: UNICEF té diferents seus a nivell mundial. A la seu de Nova York es dissenyen les polítiques globals a favor de la infància, a Florència es troba el Centre d’Investigacions de l’organització, i Copenhaguen és la seu del magatzem de subministraments. També té presència a Tokio i Brusel·les.
  • Comitès Nacionals: Existeixen 36 Comitès Nacionals als països industrialitzats. UNICEF Comitè Espanyol es un d’ells. La seva funció és donar suport a l’organització en la promoció de drets i la mobilització de recursos.