“Un llegat pels fills d'aquells que no han tingut sort de venir a la vida en un món millor”

Per Sílvia Llorens, Responsable d'Herències i Llegats d'UNICEF Espanya

Sempre hem dit que els socis són el nostre millor patrimoni. A més, la seva fidelitat es demostra continuament, especialment en aquests temps. Tot i les dificultats econòmiques, ells segueixen amb nosaltres. Cada cop és més freqüent que un soci doni el pas de continuar donant suport a UNICEF quan ell ja no hi sigui, i d'aquesta manera sorgeix el compromís més gran que es pot tenir amb els nens.

Això és el que ens demostra M.G.V. (escric només les seves inicials per a mantenir la seva privacitat), queha inclòs a UNICEF al seu testament després de molts anys com a sòcia. "Cadascú és cadascú i les seves circunstàncies, però tots sentim el desig d'ajudar a aquells que realment ho necessiten. I fem el que podem, estic segura. Avui, més que mai, es multiplica la solidaritat perquè els mitjans ens apropen a les tremendes penúries de tanta i tanta gent... Per això, després d'estudiar seriosament el mode més eficaç de portar a terme la meva aportació als més necessitats -¡els nens!- he decidit que UNICEF és allò més adeqüat", ens indica.

UNICEF li proporciona a M.G.V. la possibilitat d'extendre la seva solidaritat a les futures generacionspel fet d'incloure a l'organització en el seu testament.

No ha sigut un impuls. Ha sigut un assumpte molt meditat. Com totes les coses importants de la nostra vida. "M'he informat, lògicament, de com serà d'eficient la donació dels béns que no podré emportar-me quan acabi el meu viatge. I està tot determinat jurídicament, de manera que sento la satisfacció de fer una cosa senzillament normal posant el meu testament al seu favor. Sé que tots el pares pensen en llegar el fruit del seu treball als seus. És lògic. Però penso que quelcom por ser llegat als fills d'aquells que no han tingut la sort de venir a la vida en un món millor.

Jo també ho penso. Molts socis, i d'altres que no ho són, seguiran amb UNICEF per sempre.I "sempre" és molt de temps. Més del que en tenim.
 
Les herències i donacions a UNICEF proporcionen recursos econòmics per atendre les constants emergències que afecten a la infància, a conseqüència de conflictes armats, desatres naturals o pandèmies, a més de suposar una font de fons flexible per a financiar projectes prioritaris d'UNICEF.
 
Si vols informació sobre com incloure a UNICEF al teu testament fes click aquí